Nyt on tyyliä! Beatrice oli häissään kuin kreikkalainen jumalatar – katso kuvat!

Julkaistu:

Häätyyli
Pierre Casiraghin ja Beatrice Borromeon kirkollista hääjuhlaa vietettiin lauantaina morsiamen suvun saaressa Italiassa. Beatrice oli valinnut ylleen Giorgio Armani Privén puvun.
Viikko sitten Monacossa vihityt Pierre Casiraghi ja Beatrice Borromeo sinetöivät liittonsa toisen kerran Beatricen suvun omistamassa linnassa.

Aatelissukuun kuuluvan Beatricen suku omistaa Italiassa useita saaria ja yhdessä niistä on suuri linna. Juuri tuon linnan kappelissa siunattiin Pierre ja Beatrice avioliittoon.


Nuoren parin juhlat Monacossa olivat näyttävät. Prinsessa Carolinen Pierre-pojan eno, ruhtinas Albert järjesti suuren vastaanoton palatsissaan heti siviilivihkimisen jälkeen. Vieraita oli noin 700.


Jo ennen siviilivihkimistä Pierre ja niin mallina kuin toimittajana tunnettu Beatrice ilmoittivat järjestävänsä toiset häät Borromeon sukulinnassa Italiassa.


Viikonvaihteessa järjestetyssä häätilaisuudessa morsian oli häikäisevän kaunis ja tyylikäs ja sulhanen komea. Beatricen hääpuku oli klassinen ja se viestitti siitä, että vähemmän on enemmän.


Borromeon suvun saareen olivat kokoontuneet molempien perheiden jäsenet sekä lähiystävät ja sukulaiset.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Avioparin häävastaanotolla Beatrice nähtiin valkoisessa silkkisessä juhlapuvussa.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Instagramissa julkaistiin lauantaina runsaasti kuvia Borromeon suvun omistamalla Borromeo Islandilla järjestetyistä jetset-häistä.

Kuvissa näkyy tuore hääpari ja sulhasen sisko Charlotte Casiraghi puolisonsa Gad Elmalehin kanssa.

Beautiful picture of #PierreCasiraghi and bride #BeatriceBorromeo at religious ceremony today in #Italy

Kuva, jonka Charlotte Casiraghi🌸 (@charlottexcasiraghi) julkaisiJos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

💘Me encanta la pareja que hacen💘 #CharlotteCasiraghi & #GadElmaleh

Kuva, jonka Charlotte Casiraghi🌸 (@charlottexcasiraghi) julkaisiJos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Beatrice Borromeo oli valinnut Monacossa toissa lauantaina järjestettyyn siviilivihkimiseen italialaisen muotitalo Valentinon haaleanpinkin hääpuvun.

Italialainen muotitalo julkaisi Instagram-tilillään kuvan hääparista, joka katsoo toisiaan rakastuneena suoraan silmiin.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Monacon prinsessa Carolinen nuorin poika Pierre Casiraghi ja Beatrice Borromeo tapasivat 2008 milanolaisessa yliopistossa. Aviopari on tuntenut toisensa seitsemän vuotta ja he menivät kihloihin viime vuoden lopussa.

Lähde: Hello Magazine

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt