Kuningatar Silvia iloitsee isoäitinä olosta: ”Nicolas on hieno pikkupoika” - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Kuningatar Silvia iloitsee isoäitinä olosta: ”Nicolas on hieno pikkupoika”

Ruotsin kuningatar kertoo Expressen-lehdelle kuinka viettää aikaa lastenlastensa Estellen, Leonoren ja Nicolaksen kanssa.

Kuningatar Silvia ja kuningas Kaarle Kustaa poikansa prinssi Carl Philipin häissä kesäkuun 13. päivä.­

20.7.2015 21:44

Ruotsin kuningatar Silvia puhuu Expressen -lehden haastattelussa isoäitiydestään. 71-vuotias Silvia on kolmen pikkukuninkaallisen isoäiti. Ensimmäisen kerran kuningatar sai kokea isoäitiyden onnen, kun hänen esikoistyttärensä kruununprinsessa Victorian Estelle-tytär syntyi vuonna 2012, prinsessa Madeleinen Leonore-tytär syntyi helmikuussa 2014 ja kuningasperheen uusin jäsen prinssi Nicolas kesäkuun 15. päivä.

Kuningatar ei osaa sanoa, kummalta prinssi Nicolas näyttää enemmän äidiltään Madeleinelta vai isältään Chris O’Neilliltä.

– Pienten lasten kohdalla on vaikea sanoa. Hän näyttää joka päivä vähän erilaiselta. Yhtenä päivänä hän näyttää aivan äidiltään ja toisena aivan isältään, kuningatar tuumasi.

Madeleine ja Chris ovat itse tuumanneet Nicolaksen leuan muistuttavan aivan isänsä leukaa. Kuningatar kuvailee isoäidiksi tulon kolmatta kertaa tuntuneen ”ihanalta.”

– Nyt minulla on kolme lastenlasta. On ihanaa, kun on iso perhe ja voimme viettää aikaa yhdessä.

Prinssi Nicolas syntyi kesäkuun 15. päivä:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Kuningatar viettää runsaasti aika lastenlastensa kanssa.

– Suurimman osan ajasta istumme vain hiekkalaatikolla, kuningatar kertoo nauraen ja kertoi ”leipovansa” hiekkakakkuja yhdessä pikkuprinsessojen kanssa.

Silvia kertoi serkusten Leonoren ja Estellen viihtyvän mainiosti keskenään.

– He leikkivät hienosti keskenään. Leonore on ehkä vielä vähän liian pieni, mutta todella sosiaalinen ja viihtyy mielellään Estellen kanssa. Heillä on todella hauskaa keskenään.

Prinssi Daniel, kuningatar Silvia, prinsessa Estelle ja kruununprinsessa Victoria kesällä 2014, kruununprinsessan syntymäpäivillä.­

Reilun kuukauden ikäinen prinssi Nicolas ei vielä osallistu siskonsa ja serkkunsa leikkeihin.

– Hän nukkuu todella paljon, hieno pikkupoika, ylpeä Silvia kehui perheen uusinta tulokasta.

Prinsessa Madeleine oli viimeisillään raskaana veljensä prinssi Carl Philipin häissä kesäkuussa, rinnalla aviomies Chris O’Neill ja esikoistytär Leonore.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?