Madeleine ja Chris suunnittelevat pikkuprinssin ristiäisiä – Carl Philipistä kummisetä? - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Madeleine ja Chris suunnittelevat pikkuprinssin ristiäisiä – Carl Philipistä kummisetä?

Prinsessa Madeleinea ja Chris O’Neilliä ei ole näkynyt kruununprinsessan syntymäpäiväjuhlilla, mutta pariskunnan tiedetään suunnittelevan kuopuksensa ristiäisiä.

14.7.2015 20:08

Kruununprinsessa Victoria viettää tänään 38-vuotissyntymäpäiviään. Juhlallisuuksissa huomion on varastanut kansan ja toimittajat hurmannut Victorian ja Danielin kolmivuotias Estelle-tytär. Ruotsalaismediat ovat kertoneet myös prinsessa Madeleinen osallistuvan juhlallisuuksiin aviopuolisonsa liikemies Chris O’Neillin kanssa. Toistaiseksi pariskuntaa ja heidän kahta lastaan prinsessa Leonorea, 1, ja kesäkuun 15. päivä syntynyttä prinssi Nicolasta ei ole kruununprinsessan juhlallisuuksissa näkynyt.

Nicolaksen syntymän jälkeen Madeleine on viihtynyt kuopuksensa ja Leonore-tyttären kanssa perheensä lähellä Ruotsissa. Ruotsalaislehti Expressenin mukaan Chris sen sijaan on matkustanut tiheästi Lontoon ja Tukholman väliä. Expressen kertoo parin suunnitelleen myös kuumeisesti ristiäisiä pienokaiselleen.

Vaikka Madeleine ja Chris lapsineen suunnittelevat muuttavansa Englantiin, aiotaan pikkuprinssi kastaa Ruotsissa kertoo Expressen. Osaltaan kastemaan valintaan vaikuttaa konservatiivisena pidetyn kuningas kuningas Kaarle Kustaan halu vaalia perinteitä. Expressenin mukaan kuningas ei missään nimessä hyväksyisi, että kuninkaalliset ristiäiset pidettäisiin missään muualla kuin Ruotsissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Tiettävästi ristiäiset pidetään alkusyksystä Ruotsin valtionpäivien aikoihin, jolloin pikkuprinssi olisi noin kolmen kuukauden ikäinen. Tuolloin mahdollisimman moni kuningasperheen jäsen olisi paikalla avajaisjuhlallisuuksien vuoksi. Prinsessa Leonore kastettiin Drottningholmin kirkossa, siispä sitä pidetään todennäköisenä vaihtoehtona myös prinssi Nicolaksen ristiäisjuhlallisuuksille.

Prinsessa Madeleine on tiettävästi pyytänyt isoveljeään Carl Philipiä poikansa kummisedäksi. Carl Philip on jo kruununprinsessa Victorian Estelle-tyttären kummisetä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?