Catherine jälleen hoikkaakin hoikempi – onnelliset perhekuvat poolotapahtumasta

Julkaistu:

Perhepäivä
Herttuatar Catherine synnytti kuopuksensa vain kuusi viikkoa sitten, mutta jo nyt brittikuninkaallinen on entisissä mitoissaan.
Britannian herttuatar Catherine kuvattiin sunnuntaina viettämässä onnellista perheaikaa Beaufort Polo Clubin poolofestivaaleilla Gloucestershiressa. Mukana leppoisissa tunnelmissa olivat Daily Mailin mukaan myös hänen miehensä prinssi William, pariskunnan pian kaksivuotias esikoinen prinssi George, tämän setä prinssi Harry sekä isoisä prinssi Charles.


Hyvin arkisesti ja rennosti kapeisiin farkkuihin ja raitapaitaan pukeutunut Catherine näytti olevan jo entisissä mitoissaan, vaikka hän synnytti kuopuksensa, Charlotten, vain kuusi viikkoa sitten. Pikkuprinsessa ei ollut mukana poolotapahtumassa, joten Catherine saattoi viettää rennosti aikaa esikoisensa kanssa.


Leikkiautonsa mukanaan tuonut pikkuprinssi George olikin vauhdissa. Vaaleatukkainen taapero juoksutti äitiään kiivetessään mäenrinnettä, ihastellessaan ja testaillessaan minikokoisia poolomailoja ja yrittäessään potkaista palloa kohti pelikenttää.


Sekä prinssi Harry että prinssi William ottivat osaa hyväntekeväisyyspoolo-otteluun. Muista kuninkaallisista paikalla olivat myös prinsessa Annen tytär Zara Phillips miehensä Mike Tindallin ja parin yksivuotiaan Mia-tyttären kanssa sekä prinsessa Annen poika Peter Phillips vaimonsa Autumnin ja tyttäriensä Islan, 3, ja Savannahin, 6, kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt