Hovi julkaisi hääkutsuvieraslistan – katso, ketkä juhlivat mukana!

rac

Julkaistu:

kuninkaalliset
Suuri hääjuhla vilisee kuninkaallisia.

RUOTSIN hovi julkaisi eilen prinssi Carl Philipin ja hänen tulevan morsiamensa Sofia Hellqvistin häiden kutsuvieraslistan.

Kuningasperheen sekä morsiamen lähipiirin lisäksi häissä nähdään lauantaina kuningas Kaarle Kustaan sisaret prinsessat Margaretha, Birgitta, Désirée ja Christina perheineen.

Juhliin odotetaan kuninkaallisia ympäri maailman. Tanskan kuninkaallisesta perheessä kutsuvieraslistalla ovat kuningatar Margareeta, kruununprinssi Frederik puolisonsa kruununprinsessa Maryn kanssa sekä prinssi Joachim ja prinsessa Marie. Belgian kuningatar Mathilde on kutsuvieraiden joukossa ilman puolisoaan kuningas Philippeä.

Norjan kuninkaallisesta perheestä vieraslistalla ovat kuningatar Sonja sekä kruununprinssi Haakon puolisonsa Mette Maritin kanssa. Haakon ei kuitenkaan osallistunut perjantaina järjestettyyn juhlaan. Lisäksi Norjasta kutsuttujen joukossa ovat prinsessa Märtha Louise puolisonsa Ari Behnin kanssa.

Kreikan prinssi Nikolaosta odotetaan häihin puolisonsa prinsessa Tatianan kanssa. Myös Japanin prinsessa Takamado on kutsuttujen joukossa.

Suomea juhlissa edustaa suurlähettiläs Jarmo Viinanen puolisonsa Irmelin kanssa.

Katso koko vieraslista Ruotsin hovin sivuilta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt