Prinssi Andrew vedettiin mukaan ”seksiorjatapaukseen” - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Prinssi Andrew vedettiin mukaan ”seksiorjatapaukseen”

Brittimedian mukaan Prinssi Andrewn nimi olisi noussut esiin ”seksiorjatapauksen” yhteydessä Yhdysvalloissa oikeuden asiakirjoissa.

Prinssi Andrew on joutunut mukaan seksiskandaaliin.

2.1.2015 18:43 | Päivitetty 2.1.2015 18:44

Daily Mailin mukaan eräs nainen on väittänyt oikeudessa Floridassa, että hänet olisi pakotettu seksiin prinssin kanssa. Prinssi Andrew on kuningatar Elisabetin poika.

Dokumenttien mukaan nainen väittää maanneensa prinssin kanssa Lontoossa, New Yorkissa ja Yhdysvaltain Neitsytsaarilla. Nainen oli tuolloin 17-vuotias, eli Floridan lain mukaan alaikäinen. Nainen väittää onnistuneensa pakenemaan seksiorjuudesta.

Naisen mukaan kuvioon liittyy yhdysvaltalaismiljonääri ja rekisteröity seksuaalirikollinen Jeffrey Epstein. Hän on saanut vankeustuomion seksuaalirikoksista, joihin on liittynyt alaikäisiä tyttöjä.

Prinssi Andrew on kiistänyt jyrkästi kaiken ”sopimattoman käytöksen alaikäisten kanssa.” Kuninkaallisen perheen edustaja on sanonut, että tapaus liittyy pitkäaikaiseen ja edelleen meneillään olevaan juttuun Yhdysvalloissa, jossa Yorkin herttualla ei ole osaa eikä arpaa. Buckinhamin palatsista ei ole kommentoitu tapauksen yksityiskohtia.

Oikeuden asiakirjoissa lukee Daily Mailin mukaan, että ”eräs vaikutusvaltainen yksilö, jonka kanssa Epstein pakotti naisen seksuaaliseen kanssakäymiseen oli Britannian kuninkaallisen perheen jäsen prinssi Andrew, eli Yorkin herttua.”

Myös Clinton Epsteinin huvilalla?

Epsteiniä epäiltiin lähes vuosikymmenen ajan sitten siitä, että hän olisi maksanut lukuisille alaikäisille tytöille seksistä.Yhdysvaltain liittovaltiopoliisi FBI kuitenkin lopetti jutun tutkinnan. Epstein sai tuomion vuonna 2008 yksittäistapauksesta, ja hän oli yli vuoden vankilassa. Tapaus tuli aikoinaan ilmi, kun eräs nainen ilmoitti Epsteinin harrastaneen seksiä 14-vuotiaan tytön kanssa.

Prinssi Andrew ei ole ainoa kuuluisuus, jonka nimi on noussut esiin Epsteinin irstailujuhlien yhteydessä. Maaliskuussa Daily Mail uutisoi, että Yhdysvaltain entinen presidentti Bill Clinton olisi vieraillut tiuhaan tahtiin Epsteinin Karibian-huvilalla.

Siinä missä Clinton katkaisi yhteytensä Epsteiniin miljonäärin tuomion jälkeen, Daily Mailin maaliskuussa julkaistussa jutussa lukee, että prinssi Andrew vieraili Epsteinin huvilalla New Yorkissa vielä vuonna 2010 eli kuukausia sen jälkeen kun Epstein oli vapautunut vankilasta.

Lähteet: Daily Mail, The Irish Times, BBC

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?