Pettivätkö omat Catherinen? Poliisi tutkii dna:n

Julkaistu:

Poliisi haluaa nyt selvittää, kuka vinkkasi valokuvaajalle Catherinen ja Williamin olinpaikasta.
Herttuatar Catherine ja prinssi William yrittävät kuumeisesti löytää valokuvaajan, joka otti kuvat yläosattomissa aurinkoa ottaneesta Catherinesta yksityisen huvilan terassilla asettaakseen kuvaajan sekä kuvat julkaisseen ranskalaisen Closer-lehden rikosoikeudelliseen vastuuseen yksityisyyden suojan rikkomisesta.
 
The Sun -lehti raportoi poliisin nyt epäilevän, että kyseessä olisi ollut sisäpiirikeikka – miten muuten valokuvaaja olisi tiennyt tarkalleen, mistä ja milloin kuvat kannattaa ottaa?
 
Kuulustelupenkkiin joutuukin nyt koko henkilökunta huvilalta, jolla Catherine ja William lomailivat. Provencessa sijaitsevan liki 19 miljoonan euron arvoisen Chateau d’Autet’n omistaa kuningattaren sisarenpoika varakreivi Linley.
 
- Virallisesti rikospaikkana on linna sekä sen ympäristö, lähde kertoi tutkimuksista.
 
The Sunin mukaan poliisit tutkivat myös kuvauspaikan, joka on reilun 800 metrin päässä linnasta, mahdollisten dna-jälkien ja muiden johtolankojen varalta.
 
Etsivät tutkivat rikospaikan ja koettavat selvittää, miten valokuvaaja päätyi kuvauspaikalle – kuka vinkkasi hänelle kuninkaallisesta pariskunnasta ja sopivasta kuvauspaikasta? Tällaisessa tutkinnassa haastatellaan mahdollisimman monta potentiaalista silminnäkijää.
 
Sisäpiiriepäilyihin päädyttiin sen jälkeen, kun ranskalainen valokuvaaja Pascal Rostain väitti, että nakukuvat herttuattaresta olisi ottanut Etelä-Ranskassa asuva brittivalokuvaaja Closer-lehden toimeksiannosta. Mikäli kuvaajan henkilöllisyys selviää, häntä voi Ranskan lainsäädännön mukaan pahimmillaan odottaa jopa vuosi vankeutta ja 45.000 euron sakot yksityisyyden suojan rikkomisesta.
 
The Telegraph -lehden mukaan nyt myös Closer-lehti on ollut yhteydessä poliisiin. Päätoimittaja Laurence Pieau on saanut sähköpostitse yli 300 uhkauskirjettä kuvien julkaisemisen jälkeen. Monessa kirjeessä uhattiin jopa Pieaun henkeä. Closer on tehnyt viesteistä rikosilmoituksen poliisille.
 
Herttuatar Catherine ja prinssi William voittivat jo ensimmäisen erän Closer-lehteä. Oikeus kielsi lehteä myymästä tai uudelleen julkaisemasta nakukuvia Catherinesta ja määräsi sitä luovuttamaan kuvat herttuaparille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt