Madeleine = kuin ilmetty Carrie Bradshaw!

Julkaistu:

Uuteen kotiin poikaystävänsä kanssa muuttanut prinsessa Madeleine elää New Yorkissa kuin Sinkkuelämää-sarjan päähenkilö.
Ruotsin prinsessa Madeleine elää miljoonien nuorten naisten unelmaa.

Uuteen New Yorkin -kotiin poikaystävänsä Chris O'Neillin kanssa vastikään muuttanut Madeleine on kuvattu uusilla kotikulmillaan tilanteissa, jotka ovat kuin suoraan huippusuositun Sinkkuelämää-sarjan päähenkilön Carrie Bradshaw'n elämästä.

Hänet on bongattu muun muassa viittilöimässä taksia lennosta ruotsalais-amerikkaisen kauppakamarin edessä trendikkääseen pantterikuvioiseen huiviin ja eleganttiin mustaan housupukuun sonnustautuneena - aivan kuin supertyylikäs Carrie!

Toisaalta hänet on nähty ulkoiluttamassa Zorro-koiraa Chrisinsä kainalossa rennosti lippalakissa ja muodikkaissa Hunter-kumisaappaissa - aivan kuin Carrie, Aidan ja Pete-koira!

Myös Madeleinen ja Chrisin kotitalo on tyypillistä New Yorkia. Kukapa näin ei haluaisi asua?

Mitähän kuvista mahtaa tuumia Madeleinen entinen poikaystävä
Jonas Bergström? Zorro-koira on nimittäin Bergströmin vuonna 2006 Madeleinelle antama lahja, ja viikko sitten miehen kerrottiin kaivanneen kovasti entistä lemmikkiään vuonna 2010 tapahtuneen eron jälkeen.

Madeleine työskentelee New Yorkissa lastensuojelun parissa Childhood-hyväntekeväisyysjärjestössä.

- Meillä on toimistolla kädet täynnä työtä eri projektien parissa, ja työ on valtavan innostavaa, Madeleine kertoi hovin verkkosivuilla julkaistussa haastattelussa maaliskuun lopussa.

Samassa haastattelussa kerrottiin myös, että Madeleine on muuttanut kirjansa virallisesti Yhdysvaltoihin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt