IS paljastaa - näin Juti joutui seksikuvaan!

Julkaistu:

Ilta-Sanomien kuvatoimitus ja verkkotoimitus arvelevat ratkaisseensa ex-jääkiekkoilija Timo Jutilan seksikuvan ympärillä velloneen skandaalimysteerin.
Useiden päivien ajan internetissä on nimittäin levinnyt kuva, jossa Jutila on yllätetty juhlista vähäpukeisten naisten kanssa. Se on lähes identtinen Ruotsin kuningas Kaarle Kustaasta otetun kohukuvan kanssa.

IS:n tarkka kuva-analyysi kuitenkin osoittaa, ettei kuvassa oikeasti olisi Juti. Hän on ilmeisesti joutunut verkkopilan kohteeksi, joka on lähtenyt leviämään muun muassa Futisforum2.org-nettifoorumilla.

Kuvankäsittelyn vaikeimmat temput tunteva verkkotoimittaja Jussi Hakonen onnistui kaivamaan esiin kuvan, josta Jutilan kasvot on ilmeisesti siirretty kohukuvaan. Kuva on julkaistu Tapparan kotisivuilla.

Valokuvaaja Antti Hämäläinen vertaili kahta kuvaa tunnin ajan. Hän varmistui kolmesta seikasta, jotka osoittavat, että elostelevassa kuvassa ei ole vuoden 1995 kultaisten MM-kisojen leijonakapteeni Timo Jutila.

- Leuan varjo on sama. Tukka on kammattu samalla tavalla. Ylös sojottaa hiuksia samalla tavalla.

Verkkotoimituksen mielestä leveä hymy näyttää samalta kuin Jutilla yleensäkin, mutta todisteet puhuvat puolestaan. Jutin kasvokuva on siirretty kohukuvaan.

Verkkotoimituksen mielestä väärennöksen puolesta puhuu lisäksi se painava seikka, että kohukuvassa Jutilan katse osoittaa suoraan kameraan - ei hekumalliseen, vähäpukeiseen naiseen.

Kuvaväärennöksen paljastuminen leikkaa myös siivet huhuilta, joiden mukaan kuningas Kaarle Kustaan kasvot olisi leikattu kohuttuun seksikuvaan Jutilan maineen suojelemiseksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt