Ruotsin hovin seksiskandaali: Uusi kirja tulossa

Julkaistu:

Prinssi Danielin mentori aikoo nyt vastata kirjan mitalla Kaarle Kustaasta kirjoitetun paljastuskirjan väitteisiin.
Ruotsin kuningas Kaarle Kustaasta kirjoitettu paljastuskirja Den motvillige monarken ravisteli viime syksynä hovia. Kirjan kirjoittaneet Tomas Sjöberg ja Deanne Rauscher väittivät kirjassa, että kuningas on käynyt strippiklubeilla ja hänellä on ollut rakastaja. Kuningas itse kuitenkin kiisti kaikki kirjan väitteet.

Nyt vuosi kirjan julkaisemisen jälkeen kuninkaallinen perhe aikoo iskeä takaisin.

Expressen-lehden mukaan kruununprinssi Danielin mentori ja ruotsalaisille televisiosta tuttu historioitsija Dick Harrison kirjoittaa kirjaa, jonka tarkoituksena on taistella paljastuksia ja kohukirjan kirjoittajia vastaan.

Harrison myönsi lehdelle, että hän työstää kirjaa yhdessä tutkija Desirée Scheinin kanssa. Harrison kieltäytyi kuitenkin kommentoimasta projektiaan enempää.

- En koskaan kommentoi keskeneräistä kirjaprojektia, Harrison sanoo.

Schein on viime kuukaudet kerännyt kirjoittajiin ja kohuun liittyvää materiaalia.

- Käymme kirjan läpi ja tarkastamme kaikki tosiasiat, Schein kommentoi.

- Ketkä ovat kiinnostuneita sellaisesta kirjasta, ihmettelee puolestaan kohukirjoittaja Tomas Sjöberg.

Den motvillige monarken -kohukirjan yksi päälähteistä, alamaailman gansteripomo Mille Markovic kertoo puolestaan lehdelle tekevänsä yhteistyössä Deanne Rauscherin kanssa kirjaa, jossa hän käsittelee yksityiskohtaisesti kuningasta.

Hän on myös työstämässä nettisivuja, joille hän on uhannut laittaa kiusallisia kuvia kuninkaasta. Väitetyt kuvat alastomien naisten ympäröimästä Kaarle Kustaasta olisi nähtävissä maksua vastaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt