Strippari kertoo vuodesta 1995: Kuningas Kaarle Kustaa odotti porealtaassa

Julkaistu:

Ruotsin kuningas Kaarle Kustaan henkivartija ja Aftonbladetin haastattelema strippari Miriam kertovat kuninkaan "viinaa ja naisia" -elämästä.
Seitsemän vuotta Kaarle Kustaan henkivartijana toiminut Ola Selin muistaa lukuisat 1970-luvulla järjestetyt alkoholinhuuruiset juhlat, joissa kuningas ja hänen kolme parasta ystäväänsä viettivät viinanhuuruisia iltoja maksullisten naisten parissa.

Selin väittää Aftonbladetin haastattelussa, että koko 1970-luku oli lähinnä ”viinaa ja naisia”. Tämä oli kuitenkin ennen kuin kuningas tapasi Silvian.

Selin myöntää, että hän ei ole koskaan pitänyt kuninkaan ystävistä. Hän pitää näitä onnenonkijoina, jotka ovat yrittäneet mielistellä kuningasta järjestämällä tälle juhlia ja kauniita naisia.

-  Aje on mukava kaveri. Mutta Lettströmistä ja Noppesta en välitä. He yrittävät vain mielistellä kuningasta, sillä he tietävät hyötyvänsä monella tavalla hänen ystävyydestään, hän väittää.

Aftonbladetin mukaan Anders Lettström pääsi vuonna 2003 2Entertainin hallitukseen suhteidensa takia.
-  On selvää, että hänen ystävyytensä kuninkaan kanssa vaikutti asiaan, myöntää korkeassa asemassa oleva mediayhtiön työntekijä.

"Meidän käskettiin olemaan flirttailevia"


1995 kuninkaan ystävät järjestivät juhlat Grand Hotelissa Saltsjöbadenissa. Paikalle oli kutsuttu useita strippareita, joista yksi oli Aftonbladetin haastattelema Mirjam.

- Meitä käskettiin pukeutumaan lyhyisiin hameisiin ja stay-up-sukkiin ja olemaan flirttailevia ja charmikkaita, hän väittää.

Mirjamin mukaan hän ja muut seuralaistytöt luulivat viettävänsä iltaa jonkin kuuluisan rock-bändin kanssa, mutta porealtaassa odottelikin itse kuningas.

-  Olin todella iloinen siitä, että he halusivat tehdä kanssani jotain. Mutta en missään nimessä halunnut harrastaa seksiä kenenkään kanssa.
 
Aftonbladetin tietojen mukaan villit juhlat ovat jatkuneet myös 2000-luvulla.

Lue päivän Ilta-Sanomista myös IS:n erikoishaastattelu gangsteri Mille Markovicista, joka paljastaa, millaisia ovat kuninkaan kohukuvat.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt