Nyt puhuu kuninkaan lokaan vienyt ystävä

Julkaistu:

Ruotsin kuninkaan maan alle painunut ystävä Anders Lettström on astunut esiin.

Ruotsin kuningas Kaarle Kustaan luottoystävä Anders Lettström veti kuninkaan mukanaan lokaan. Hän pyysi marraskuussa alamaailmalta apua saadakseen kohukuvien julkaisulla uhanneen gangsteripomo Mille Markovicin suun kiinni.

Maan alle painunut Lettström on astunut esiin. Hän pyytää anteeksi kuninkaalta sähköpostissaan ja ottaa kaiken syyn niskoilleen.

”Olen syvästi pahoillani siitä, että pyysin apua rikollisilta Den motvillige monarken -kirjan takia”, hän kirjoittaa.

Hän rukoilee anteeksiantoa perheeltään, ystävältään, erityisesti kuninkaalta ja kaikilta muilta, jotka ovat kärsineet hänen teoistaan.

Lettström väittää toimineensa hetken mielijohteessa ottaessaan yhteyttä gangsteripomo Milan Sevoon. Hän vakuuttaa, ettei kukaan hänen ystävistään tiennyt, mitä hän oli tekemässä.

- Halusin tietää, miksi kirjassa oli niin paljon valheita meistä ja muista. On väitetty, että olisin ollut ostamassa kuvia. En edes tiennyt mistään kuvista enkä edes harkinnut niiden ostamista, hän sanoo.

Uutistoimisto TT:n tavoittama Anders Lettström kertoo kirjoittaneensa kirjeen siksi, että kohu on saanut hänen mukaansa liian suuret mittasuhteet, ja muut ovat joutuneet kärsimään.

Hovin tiedotuspäällikkö Bertil Ternert vakuuttaa, ettei hovilla ole mitään tekoa Lettströmin kirjeen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt