32-vuotias kunnanvaltuutettu menehtyi kolarissa Laihialla

Laihialainen kunnanvaltuutettu Iida Viholainen menehtyi viime perjantaina auton ja rekan kolarissa. Häntä kuvaillaan fiksuksi ihmiseksi, joka uskalsi kyseenalaistaa asioita.

Laihialainen keskustan kunnanvaltuutettu Iida Viholainen, 32, menehtyi viime perjantaina henkilöauton ja rekan kolarissa Laihialla.

Laihialainen keskustan kunnanvaltuutettu Iida Viholainen, 32, menehtyi viime perjantaina henkilöauton ja rekan kolarissa Laihialla.

Asian vahvistaa Ilta-Sanomille keskustan Laihian kuntayhdistyksen puheenjohtaja Teemu Knuutti.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilkka-Pohjalainen.

Viholainen oli Laihian keskustan kunnanvaltuuston jäsen, kunnanhallituksen varajäsen, teknisen lautakunnan jäsen sekä metsä- ja maanostotoimikunnan jäsen. Hän oli myös Laihian keskustan valtuustoryhmän puheenjohtaja.

Knuutti kuvailee Viholaisen olleen luonteeltaan aktiivinen ihminen, joka uskalsi kysyä ja kyseenalaistaa asioita.

– Iida oli tosi aktiivinen ja äärettömän fiksu ihminen. Hän otti ennen viime kuntavaaleja minuun henkilökohtaisesti yhteyttä, sillä oli muuttamassa Laihialle. Hän halusi lähteä mukaan Laihian keskustan toimintaan ja ehdokkaaksi. Otimme hänet tietenkin iloiten vastaan.

– Kun tämä kausi alkoi hän toimi meidän valtuustoryhmän puheenjohtajana. Oli ilo seurata vierestä hänen toimintaansa, Knuutti lisää.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?