HS: Yli sata ihmistä kunnioitti Tahkolla kuolleiden naisten muistoa Vantaalla

Vantaan Minttukirkossa järjestettyyn muistotilaisuuteen saapui perheenjäseniä jopa Keniasta asti, uutisoi Helsingin Sanomat.

Kaksi naista löytyi kuolleena Tahkon parkkipaikalla sijaitsevasta ruokakioskistaan 9. helmikuuta.

4.3. 22:40

Musiikki, puheet ja rukoukset täyttivät Vantaan Minttukirkon lauantaina, kun yli sata ihmistä kokoontui muistelemaan Tahkolla kuolleita iisalmelaisnaisia, kirjoittaa Helsingin Sanomat.

43-vuotias nainen ja tämän 24-vuotias tytär löytyivät kuolleina Tahkon parkkipaikalla sijaitsevasta ruokakioskistaan 9. helmikuuta.

43-vuotiaan naisen sisko Anne Chantal Korhonen on aiemmin kertonut IS:lle, että naiset olisivat epäilyksen mukaan kuolleet häkämyrkytykseen. Poliisi ei epäile asiassa rikosta. Poliisi tutkii kuolinsyytä edelleen.

Suomessa asuva Korhonen on kuvaillut naisia elämänmyönteisiksi ja valoisiksi ihmisiksi, joiden poismenoa on kovin vaikea käsittää. Menehtyneellä siskolla oli yhteensä viisi lasta.

– Sisko oli ihana, tanssia rakastava ihminen, joka oli täynnä elämää. Hän oli erittäin positiivinen ja mukava ihmisiä kohtaan. En voi uskoa tätä todeksi, Korhonen on kertonut.

Lue lisää: Video johdatti poliisit Tahkolla kadonneiden naisten luo – suru-uutisesta musertunut sisko elätteli toivoa turhaan

43-vuotiaan naisen äiti ja toinen sisko saapuivat Vantaalle järjestettyyn muistotilaisuuteen Keniasta asti.

Lue lisää: Kaksi kadonnutta naista löytyi kuolleina ruuanmyyntivaunusta Tahkolta – SS: kyseessä äiti ja tytär

– Suru on tietysti läsnä, mutta olemme täällä myös juhlistamassa rakkaimpiemme elettyä elämää, äiti kertoi Helsingin Sanomille.

Helsingin Sanomat kertoo, että perhe olisi halunnut siirtää ruumiit Keniaan ja järjestää hautajaiset siellä. Tämä osoittautui kuitenkin liian kalliiksi. Naiset haudataan lähiaikoina Helsinkiin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?