Mistä teillä puhutaan? Kutsu Ilta-Sanomat kylään – tuomme kahvit tullessamme

Ilta-Sanomat selvittää eduskuntavaalien alla, mistä Suomi puhuu.

Faye Lawson, Paula Kaskimaa, Sini Vuorikivi, Jussi Nukari ja Ville Riste lähtevät selvittämään, mistä Suomi puhuu. Matkalla mukana myös Ville Honkonen.

28.2. 14:02

Mistä sinun kotiseudullasi puhutaan? Mikä hiertää eduskuntavaalien alla? Onko sinulla kiinnostava tarina kerrottavana?

Ilta-Sanomat järjestää IS kahvilla -kiertueen maaliskuun loppupuolella. Toimittajamme ja kuvaajamme hyppäävät autoon ja kiertävät ympäri Suomea selvittämässä, mistä suomalaiset puhuvat. Kuivin suin ei tarvitse olla: tuomme kahvit tullessamme.

Ilmoita itsesi, perheesi, työyhteisösi tai vaikka harrastusporukkasi mukaan IS kahvilla -kiertueelle täyttämällä oheinen lomake. Kirjoita lomakkeeseen, mistä sinun elämääsi liittyvästä asiasta haluaisit kertoa muulle Suomelle. Aihepiiri on vapaa. Toimitus valitsee vierailukohteet lähiaikoina.

Jätä mukaan yhteystietosi. Ne jäävät vain toimituksen käyttöön. Otamme puhelimitse yhteyttä valittuihin vierailupaikkoihin ja sovimme vierailusta tarkemmin. Voit kutsua meidät kylään esimerkiksi kotiisi, työpaikallesi, harrastuksen ääreen tai vaikka huoltoaseman kahvilaan.

Keskustelunaihe voi liittyä esimerkiksi seuraaviin teemoihin: turvallisuuspolitiikka, oma talous, ilmastonmuutos, metsät, energiantuotanto, Euroopan Unioni, maatalous, ruoan hinta, koulut ja opiskelu, valtion velka, terveydenhuolto, työllisyys ja työttömyys, elämä syrjäseuduilla tai vaikka liikenne. Vai haluaisitko puhua jostain ihan muusta? Sekin käy!

IS:n kyläilykiertue järjestettiin edellisen kerran ennen eduskuntavaaleja 2019. Vierailimme IS kylässä -kiertueella 20 paikkakunnalla. Kiertueauton matkamittariin kertyi 3 670 kilometriä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?