Vantaan Myyrmäessä epäilty tapon yritys

Uhri joutui sairaalaan.

17.2. 10:50

Itä-Uudenmaan poliisin mukaan Vantaan Myyrmäessä tapahtui torstaina vakava väkivallanteko, jossa uhri sai sairaalahoitoa vaativia vammoja.

Epäillyn teon jäljille päästiin, kun poliisin partio oli kohteessa hoitamassa toista tehtävää. Hetken kuluttua tapahtumasta tui ilmoitus ja tehtävä poliisille myös hätäkeskuksen kautta.

– Epäillyt tekijät olivat ehtineet jo poistua paikalta, mutta tapahtuma oli havaittavissa kohteen valvontatallenteista. Selvitämme vielä tapahtumien tarkempaa kulkua kertoo rikoskomisario Sampsa Aukio poliisin tiedotteessa.

– Poliisin tämänhetkisten tietojen mukaan väkivallantekoon osallistuneita tekijöitä on kaksi, joista toinen on käyttänyt tilanteessa teräsasetta. Tapausta tutkitaan rikosnimikkeelllä tapon yritys, Aukio jatkaa.

Tapauksen esitutkinta on vasta alkuvaiheessa. Poliisi tiedottaa tapauksesta lisää, kun se esitutkintaa vaarantamatta on mahdollista.

Myyrmäki on ollut laajalti otsikoissa marraskuussa tapahtuneen postinjakajan epäillyn murhan vuoksi.

Nuoren postinjakajanaisen epäilty henkirikos tapahtui 17. päivä marraskuuta aamuyöstä kello 3.30–3.38 aikavälillä. Epäillyn tekijän on kerrottu pukeutuneen tummiin ja olevan noin 170–180 senttimetriä pitkä mies.

Tekijää ei ole saatu kiinni.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?