Valtava huumelasti löytyi Juhla Mokka -pakettien sisältä – näin Paulig kommentoi

Viestintä- ja vastuullisuusjohtajan mukaan pakkausmateriaaleja ei ole valmistettu Pauligilla.

Huumeita Omaninlahdella kuljettanut alus oli täynnä Juhla Mokka -pakkauksia.

1.2. 16:24

Yhdysvaltain rannikkovartioston alus takavarikoi Omaninlahdella miljoonien eurojen huumelastin kalastusaluksesta maanantaina 30. tammikuuta. Rannikkovartiosto julkaisi tiedotteessaan kuvan huumelastista.

Kuvassa näkyy valtava määrä Pauligin Juhla Mokka -pakkausmateriaalia, joihin huumeita on kääritty. Tiedossa ei ole, miten juuri Juhla Mokka -paketit ovat päätyneet alukseen.

– Olemme tietoisia uutisesta. On valitettavaa, että meidän brändiämme on hyödynnetty rikolliseen toimintaan. Pakkausmateriaaleja ei ole valmistettu Pauligilla. Meillä ei ole asiasta enempää tietoa, Pauligin viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Kaisa Lipponen kommentoi Ilta-Sanomille tekstiviestitse.

Kuvasta voi selkeästi nähdä Juhla Mokka -tekstin. Lipposen mukaan Juhla Mokka on suunniteltu Suomen markkinoille ja sitä myydään vain Suomeen. Hän vetoaa sopimusteknisiin seikkoihin, eikä kerro, mikä yritys pakkauksia valmistaa.

Yhdysvaltain rannikkovartioston mukaan kalastusaluksesta löytyi 4 000 kiloa hasista ja 512 kiloa metamfetamiinia. Tiedotteessa ei kerrottu, mistä kalastusalus oli lähtenyt tai minne se oli matkalla.

Omaninlahti sijaitsee lähellä Persianlahtea. Sen rannalla sijaitsee Iran, Pakistan, Oman ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat.

Yhdysvaltain rannikkovartiosto partioi alueella osana Britannian johtamaa kansainvälistä koalitiota, joka valvoo lakia kansainvälisillä merialueilla.

Yhdysvaltain rannikkovartioston mukaan kalastusaluksesta löytyi 4 000 kiloa hasista ja 512 kiloa metamfetamiinia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?