Nyt puhuu Kanarialla sekoilleen toimitus­johtajan matka­kumppani: ”Tuli aika suoraa palautetta”

Saman seurueen jäsenet paiskoivat kalusteita Itämereen joulukuussa.

Baltic Princessiltä kalusteita mereen heitellyt mies lomaili seurueineen tällä kertaa Kanarialla. Seurue heitettiin ulos hotellista. Matkakumppanin mukaan syynä oli äänekäs riehuminen.

30.1. 20:28

Joulukuussa hyttikalusteita Baltic Princess -laivalta mereen viskonut rakennusliikkeen toimitusjohtaja herättää nyt pahennusta sekoiltuaan viime viikonloppuna vuorostaan Kanarialla. Miehen seurue heitettiin ulos hotellista, jossa he majoittuivat Bahia Felizen alueella Playa del Inglésissä.

Ilta-Sanomat ei tavoittanut toimitusjohtajaa kommentoimaan reissuaan, mutta tämän seurueeseen kuulunut kaveri kertoo seurueen valinneen ”niin sanotusti vahingossa” perhehotellin.

– Meillä kun on vähän nuorempi porukka kyseessä, niin siinä sitten soitettiin musiikkia ja oli pientä illanistujaista, mikä sai sitten naapurit nyrpeäksi, mies sanoo.

Lue lisää: Baltic Princess -sikailija kertoo törttöilleensä nyt Kanarialla – silminnäkijä kertoo törkeästä käytöksestä ravintoloissa

Jatkoilla neljän aikaan aamuyöstä paikallista aikaa oli miehen arvion mukaan heidän nelihenkisen porukkansa lisäksi noin kuutisen ihmistä, yhteensä noin kymmenen hengen porukka. Miehen mukaan heidät heitettiin hotellista ulos seuraavana aamuna.

– Huoneen hotellipuhelin soi tiuhaan tahtiin ja siinä oli sitten vartija ja hotellin omistaja kertomassa tilanteesta. Tuli aika suoraa palautetta.

Miehen mukaan heille annettiin tunti aikaa kerätä tavaransa ja poistua. Hänen kuvaamallaan sosiaalisen median videolla näkyy hotellin uima-allas, joka on suljettu punavalkoisella nauhalla. Mies sanoo videolla, että allas on ”sikailtu sulkukuntoon”. Mies väittää, että uima-altaan ongelmia aiheuttivat miesten vieraat.

– Joku jatkoilla ollut nainen tiputti samppanjapullon, joka meni sirpaleiksi, hän selittää tapahtunutta.

Miehen mukaan heidän matkanjärjestäjänsä oli ystävällinen ja auttavainen ja auttoi järjestämään heille uuden majoituksen.

Ilta-Sanomien haastattelema mies kertoo itsekin työskennelleensä aiemmin kaverinsa yrityksessä, mutta sanoo, ettei ole siellä töissä enää. Mies kertoo toimitusjohtajan todennäköisesti viettävän maanantaitaan nukkuen.

– Reissu verottanut sen verran.

Seurueen toiminta herätti pahennusta esimerkiksi Playa del Inglésin suomalaisryhmässä Facebookissa. Ilta-Sanomat sai sunnuntaina yhteyden paikan päällä olevaan suomalaisnaiseen, jonka mukaan ryhmä poistui paikallisesta ruokaravintolasta maksamatta lähes 200 euron laskua.

Miehet olivat hänen mukaansa palanneet seuraavana päivänä maksamaan summan, kun ravintolan tarjoilija oli hakenut heidän paikalle.

– Juu, lähdimme käymään hotellilla siinä välissä, kun ei tapahtunut mitään, ja tultiin kyllä sitten maksamaan piikki pois, mentiin seuraavana päivänä ihan normaalisti syömään. Varkaushommista ei ole ollut kyse, mies selittää seurueensa toimintaa.

Nainen kertoi todistaneensa vierestä, miten miehet olivat vaihtaneet ostamiensa lonkeroiden summaa maksupäätteeltä tarjoilijan kääntäessä selkänsä Playa del Inglésin suomalaisbaarissa. Nainen puuttui lopulta miesten toimintaan ja kaatoi heidän lonkeronsa viemäriin.

Viimeisen tuopin, mitä nainen ei ehtinyt napata, yksi miehistä paiskasi sirpaleiksi baarin lattialle. Ilta-Sanomien haastattelema mies kuitenkin sysää syyn tapahtumista muille. Hänen mukaansa he eivät ole pihistelleet juomissa.

– Se on joku muu porukka, meillä oli kyllä isot yli viidensadan euron viinapullot joka päivä pöydässä, mies väittää.

Toimitusjohtaja kommentoi joulukuussa seurueensa laivareissua Valavuori Live -ohjelmassa. Hänen mukaansa matkaseurueen tarkoitus ei ollut aiheuttaa ongelmia. Seurue sanoi tuolloin katuvansa käytöstään tai ainakin sitä, että siitä tuli ”näin iso soppa”.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?