Uudehko Bemari roihusi ilmi­liekeissä Hämeen­linnan­väylällä

Bemarikuski ajoi Hämeenlinnanväylällä, kun konepellin alta alkoi tupruttaa savua.

Ilta-Sanomiin yhteyttä ottaneen lukijan mukaan palava auto vaikuttaisi olevan uudehkonmallinen BMW.

26.1. 13:16 | Päivitetty 26.1. 14:24

Auto paloi ilmiliekeissä Vantaan Hämeenlinnanväylällä Kehä III:n lähellä torstaina noin kello yhden aikaan iltapäivällä. Pelastuslaitos kävi paikalla sammuttamassa palon. Se sai hälytyksen liikennevälinepalosta noin kello 12.50 torstaina.

– Siinä meni semmoinen viisi minuuttia, niin oli liekit alhaalla. Vedellä sammutettiin. Kyllä se ihan kunnolla paloi, autossa on paljon palokuormaa, paloesimies Risto Kulmala Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselta kertoo.

Kulmalan mukaan palon aiheutti todennäköisesti sähkövika. Tilanteesta ei aiheutunut vaaraa kuljettajalle tai muulle liikenteelle.

Auto oli merkiltään BMW. Ilta-Sanomiin yhteyttä ottaneen lukijan mukaan se vaikutti olevan uudehkonmallinen. Palon havaitsi kuski itse, kun konepellin alta alkoi tupruttaa savua kesken ajon. Hän ehti ajaa tien reunaan ja nousta pois autosta.

Autolle tilattiin hinaus. Sammutustöihin tarvittiin kaksi pelastuslaitoksen yksikköä. Sammutus häiritsi hetken liikennettä Helsingin suuntaan.

Artikkelia muokattu kauttaaltaan 26.1.2023 kello 14.24. Lisäksi korjattu tieto, että auto olisi palanut Kehä III:lla. Palopaikka sijaitsi Hämeenlinnanväylällä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?