Erehtynyt nuorempi mies riensi naisen avuksi ja löi vanhaa miestä päähän Good­manissa

Poliisi kertoo tiedotteessaan ottaneensa kiinni ”kolmekymppisen” miehen epäiltynä pahoinpitelystä.

Kauppakeskus Goodmanin seinät pullistelivat ihmisistä, kun se avattiin vuonna 2014.

26.1. 12:27

Hämeenlinnassa tapahtui keskiviikkona paikallisessa kansantaiteliija Irwin Goodmanin mukaan nimetyssä Goodman-kauppakeskuksessa erikoinen välikohtaus.

Hämeen poliisilaitos kertoo tiedotteessa, että poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen pahoinpitelystä kaupungin ydinkeskustassa sijaitsevassa Goodmanissa puolenpäivän jälkeen.

Partion tullessa paikalle selvisi, että vanhempi mies oli kävellyt kauppakeskuksen pysäköintihallissa hisseille. Samalla vanhemman miehen kädessään pitämä pullokassi oli osunut vastaan tulleeseen naishenkilöön.

Kun vanhempi mies kasseineen oli päässyt hisseille, hänen taakseen oli ilmaantunut nuorempi mies. Tämä syytti vanhempaa miestä naisen tönimisestä.

Syyttelyn jälkeen nuorempi mies oli lyönyt vanhempaa pään alueelle. Vanhempi mies kaatui iskun voimasta ja löi päänsä maahan.

Poliisi kertoo tiedotteessaan ottaneensa kiinni ”kolmekymppisen” miehen epäiltynä pahoinpitelystä.

Tiedotteesta ei käy ilmi, oliko pullokassissa tyhjiä pulloja, joita mies oli menossa palauttamaan vai oliko sisällä jotain muuta.

Hämeen poliisilaitos kertoo keskiviikon olleen muuten varsin tavallinen arkivuorokausi. Partioilla oli kaikkiaan liki 170 tehtävää vuorokauden aikana.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?