IS Kirkko­nummella: Vanhan miehen talosta löytyi neljä ruumista

Kiinteistötietojen perusteella talossa asuu ja sen omistaa 83-vuotias mies. Talon pihalla ei tiistaina näkynyt liikettä. Eilispäivän tapahtumista kieli ainoastaan poliisin eristysnauha.

Vanhuksen omistamasta talosta löytyi maanantaina aamupäivällä neljä aikuista kuolleena.

20.12.2022 11:50

Kirkkonummen Veikkolassa sijaitsevasta omakotitalosta löytyi maanantaina aamupäivällä neljä aikuista ihmistä kuolleena. Poliisi selvittää kuolonuhrien kuolemansyitä, eikä ainakaan toistaiseksi ole tiedottanut tutkivansa rikosta.

Omakotitalo sijaitsee rauhallisella asuinalueella ylämäkeen nousevan kujan laella. Tienpätkällä on kuusi omakotitaloa.

Tiistaiaamuna valkotiilisen talon edustaa rajasi poliisin eristysnauha. Pihalla ei näkynyt liikettä ja ikkunat olivat pimeinä.

Tiilitalon piha oli täysin eristetty poliisin nauhalla.

Lue lisää: Neljä ihmistä löytyi kuolleena samasta talosta Kirkkonummella

Pihan lumityöt oli siististi hoidettu ja kuistilla paloi valo. Kiinteistötietojen perusteella talossa asuu ja sen omistaa 83-vuotias mies. IS:n tietojen mukaan talossa asui myös hänen puolisonsa.

Paikalla on maanantaina aamupäivällä ollut IS:n saamien tietojen mukaan lääkintähelikopteri, ambulanssi, paloauto, poliiseja ja valkopukuisia tutkijoita, jotka kantoivat jotakin ulos talosta.

Lähistöllä asuvan silminnäkijän mukaan operaatio kesti maanantaina noin iltakahdeksaan saakka.

– Alue on hyvin hyvin rauhallista. Talo oli alkuun kokonaan pimeänä ja poliisit menivät siellä taskulamppujen kanssa. Myöhemmin illasta siellä oli jo valot ja tutkijat sisällä talossa, silminnäkijä kertoo.

Omakotitalo sijaitsee rauhallisella asuinalueella.

Pelastuslaitoksella oli maanantaina aamupäivällä Kirkkonummelle sijoittuva hälytystehtävä, joka koski vaarallisen aineen onnettomuutta.

Hälytys oli tullut kello 11.17.

Pelastuslaitos ei kommentoi, mistä on ollut kyse tai sitä, liittyykö asia kuolemantapauksiin. IS:n tietojen mukaan pelastuslaitoksen tehtävä liittyy kyseisen omakotitalon tapahtumiin.

Poliisi oli ensin saanut ilmoituksen, jonka mukaan omakotitalosta oli löytynyt kahden ihmisen ruumiit. Kun virkavalta meni paikalle, talosta löytyi myös kaksi muuta menehtynyttä ihmistä.

Poliisin mukaan kaikki neljä vainajaa olivat aikuisia. Tapauksen tutkinnanjohtaja ei tiistaina aamupäivällä antanut minkäänlaisia lisätietoja tapauksesta. Hän vetosi tutkinnan olevan täysin alkuvaiheessa.

Talon yhteydessä on myös autotalli.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?