Pitkittyneet ratatyöt Tampere–Toijala -välillä viivästyttävät juhannuksen paluu­liikennettä: ”Pahoittelemme tilannetta”

Ratatöiden viivästyminen Tampereen ja Toijalan välillä sekoittavat juhannuksen paluuliikennettä. Jo lippunsa varanneiden junamatka korvataan busseilla. Kello 15 jälkeen lippuja ei tuolle välille ole enää myynnissä.

VR:n mukaan matkustajajuniin ei ole myynnissä lippuja Tampereen ja Toijalan välille enää juhannussunnuntaille.

26.6. 14:21

Tampereen ja Toijalan välisten ratatöiden viivästyminen sekoittaa juhannuksen paluuliikennettä, tiedottaa VR. Tästä syystä junia korvataan kyseisellä välillä busseilla juhannussunnuntaina. Ratatöiden on määrä valmistua ensi yönä.

– Väyläviraston arvion mukaan ratatöiden pitäisi valmistua ensi yönä kello yhden aikaan, kun ratatöiden piti olla ohi jo tänään kello 15. Valitettavasti tämän viiveen takia joudumme korvaamaan junaliikennettä busseilla, kertoo VR:n viestintäpäällikkö Taina Kuitunen.

VR:n mukaan matkustajajuniin ei ole myynnissä lippuja Tampereen ja Toijalan välille enää juhannussunnuntaille.

– Busseja ei ole rajattomasti saatavilla. Pyrimme kuljettamaan matkustajat, jotka ovat jo varanneet liput näihin juniin, Kuitunen sanoo.

Ajankohdasta riippuen bussien saatavuudessa voi esiintyä haasteita. VR pyytää matkustajia varautumaan viivästymisiin.

– Pahoittelemme tätä tilannetta. Matkustajat voivat perua ja muuttaa kuluitta junalippujaan nettisivuillamme tai asiakaspalvelun kautta, Kuitunen kertoo.

Junaliikenteessä voi tapahtua pieniä myöhästymisiä myös Imatralla, sillä siellä Joutsenon ja Imatran välillä on otettu käyttöön uusi kaksoisraide, jonka kaikkia järjestelmiä ei ole vielä saatu täysin valmiiksi, tiedottaa Fintraffic.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?