Mika Aaltolan lapsi syntyi – koskettava Twitter-päivitys julki

52-vuotias Aaltola kertoi maaliskuussa odottavansa vaimonsa Kirsin kanssa esikoistaan.

Mika Aaltola Helsingissä 27. lokakuuta.

10.4. 19:12

Ulkopoliittisen instituutin johtaja Mika Aaltola, 52, on saanut vaimonsa Kirsi Aaltolan, 36, kanssa esikoislapsensa. Aaltola kertoi asiasta Twitter-tilillään sunnuntaina.

Koskettavassa julkaisussaan Aaltola kuvaa vaimoaan tutkimusmatkailijaksi, jonka kanssa voi löytää asioita, joista ei aiemmin osannut unelmoida. Lisäksi hän kehuu Naistenklinikan henkilökuntaa.

– Kiitokset Naistenklinikan loistavalle henkilökunnalle, paikalle jossa historiat sovitetaan kohti tulevaisuutta, Aaltola kirjoittaa.

Aaltola osallistui vielä sunnuntaina aamupäivällä keskustan puoluevaltuuston seminaariin, joka jäi hänen osaltaan kuitenkin kesken. Seminaarissa käsiteltiin Euroopan turvallisuustilanteen muuttumista.

– Ikävä kyllä minun täytyy henkilökohtaisen elämäni vuoksi kohta poistua tästä tilanteesta, meillä on iltapäivällä jännät hetket tulossa, etäyhteydellä aamulla pidettyyn seminaariin osallistunut Aaltola kertoi.

Kirsi ja Mika Aaltola Linnan juhlien jatkoilla Hotelli Kämpissä itsenäisyyspäivänä 2019.

– Herättää kyllä kiinnostuksen Mika, että mitä siellä on tekeillä, toivottavasti jotakin mukavaa, puolustusministeri Antti Kaikkonen (kesk) naurahti.

– Ihan positiivisia asioita, Aaltola vastasi.

Aaltola vahvisti IS:lle osallistuneensa seminaariin Naistenklinikalta.

Aaltola kertoi ilouutisen tulossa olevasta perheenlisäyksestään maaliskuussa.

– Elämä on mennyt niin nopeasti, se on ollut kuin vilahdus. En tiedä, milloin olisi ollut oikea hetki tulla isäksi, mutta ehkä se on juuri nyt, Aaltola kertoi tuolloin Seuralle.

Artikkelia korjattu 10.4.2022 kello 20.27 Mika Aaltolan iän osalta. Hän täyttää 53 vuotta toukokuussa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?