Niinistön hurja aikataulu: Tänään Biden, huomenna Ruotsin pääministeri ja puolustus­ministeri

Ruotsalaisministeri vierailevat lauantaina Suomessa ja tapavat presidentti Sauli Niinistön, pääministeri Sanna Marinin ja puolustusministeri Antti Kaikkosen.

Ruotsin pääministeri Magdalena Andersson ja Ruotsin puolustusministeri Peter Hultqvist vierailevat Suomessa lauantaina 5. maaliskuuta.

| Päivitetty

Ruotsin pääministeri Magdalena Andersson ja Ruotsin puolustusministeri Peter Hultqvist vierailevat Suomessa lauantaina 5. maaliskuuta, tiedottaa Tasavallan presidentin kanslia.

Pääministeri Anderssonilla ja puolustusministeri Hultqvistillä on tapaaminen tasavallan presidentti Sauli Niinistön, pääministeri Sanna Marinin ja puolustusministeri Antti Kaikkosen kanssa.

Niinistön aikataulu on tiukka, sillä hän on parhaillaan Yhdysvalloissa ja tapaa myöhään perjantai-iltana Suomen aikaa presidentti Joe Bidenin.

Yhteisessä keskustelussa aiheina ovat Venäjän sotatoimet Ukrainassa, Euroopan muuttunut turvallisuustilanne ja Suomen ja Ruotsin välinen yhteistyö.

Pääministereillä on myös kahdenkeskinen tapaaminen, jonka aiheina ovat Euroopan turvallisuustilanne, talouskysymykset sekä muut ajankohtaiset EU-asiat. Myös puolustusministereillä on oma kahdenvälinen keskustelunsa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?