Lukuisat ruutukasvot ovat muistaneet vaimonsa menettänyttä uutisankkuri Tommy Fräntiä

Fränti kertoi suuresta surustaan Twitterissä torstaina.

Useat julkisuudesta tutut henkilöt ottivat osaa uutisankkuri Tommy Fräntin suureen suruun.

Ylen uutisankkuri Tommy Fränti ilmoitti torstaina Twitterissä, että hänen vaimonsa on menehtynyt. Fräntin Saara-vaimo oli kuollessaan vain 44-vuotias.

Lue lisää: Uutistenlukija Tommy Fräntin vaimo on kuollut 44-vuotiaana

Fräntin menetys on koskettanut laajasti. Hän on saanut päivitykseensä lukuisia osanottoja sekä kollegoilta että muilta tunnetuilta tv-kasvoilta.

Fräntin Yle-kollegoista surunvalittelut ovat esittäneet muun muassa toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila, tv-kuuluttaja Anna-Liisa Tilus, uutisankkuri Marjo Rein, meteorologi Matti Huutonen sekä toimittajat Mikko ”Peltsi” Peltola ja Marja Sannikka.

Myös muiden medioiden kollegat ovat ottaneet osaa Fräntin suureen suruun. Häntä ovat muistaneet muun muassa juontaja Ilkka Uusivirta, Helsingin Sanomien toimittaja Susanna Reinboth sekä MTV:n toimittajat Jaakko Loikkanen, Baba Lybeck ja Peter Nyman.

Osanottoja ovat esittäneet myös kulttuurialan ihmiset, kuten kirjailijat Jari Tervo ja Juha Vuorinen, mentalisti Pete Poskiparta ja oopperalaulaja Karita Mattila.

Poliitikoista Fräntiä ovat muistaneet europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri, vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo sekä kansaedustajat Päivi Räsänen, Sari Multala ja Hanna Kosonen.

Monet Fräntin ja hänen vaimonsa tunteneet kertoivat hyviä muistojaan hänestä. Saaraa kuvaillaan valovoimaiseksi, ja kommentoijat mainitsevat muun muassa hänen lämpönsä, energiansa ja hyvyytensä.

Tommy Fränti on työskennellyt Yleisradiossa yli 20 vuotta, ensin toimittajana ja sitten uutisankkurina ja tuottajana.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?