Kaksi miestä vangittuna Laajasalon murhasta epäiltyinä

Noin 35-vuotias mies löydettiin surmattuna asunnosta, kun naapurit hälyttivät apua kuultuaan asunnosta avunhuutoja ja tappelun ääniä.

5.1. 10:40

Poliisi tutkii Helsingin Laajasalossa tapahtunutta henkirikosta murhana. Henkirikoksesta epäiltyinä on vangittuna kaksi miestä, joiden osallisuutta tapahtumiin selvitetään yhä. Molemmat miehet ovat syntyneet vuonna 1988.

Aiemmin vangittuina olleet mies ja nainen on vapautettu, koska heitä ei enää epäillä todennäköisin syin murhasta.

Tapaus tuli poliisin tietoon, kun Rudolfintiellä sijaitsevasta asunnosta oli kuulunut tappelun ääniä ja avunhuutoja 3. lokakuuta viime vuonna. Poliisi on selvittänyt, että henkirikos tapahtui sunnuntaiaamuna noin puoli yhdeksän aikaan.

Uhri on poliisin mukaan noin 35-vuotias mies. Poliisi vaikenee yhä henkirikoksen tekotavasta ja motiivista ja muistakin yksityiskohdista kuten epäiltyjen roolista.

– Esitutkintaviranomainen voi antaa tietoja salassa pidettävästä esitutkinta-asiakirjasta, ellei tietojen antaminen vaaranna rikoksen selvittämistä tai tutkinnan tarkoituksen toteutumista. Jotta saamme epäillyn rikoksen selvitettyä, en voi kertoa tapauksesta yksityiskohtaisesti, rikostarkastaja Jari Koski sanoo poliisin tiedotteessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?