AL: Korona­tartunnan saanut Pekka Haavisto perjantaina Tampereen Nokia-areenalla – samassa aitiossa Kimmo Sasi ja Arto Nyberg

Koronavirustartunnan saaneen Haaviston seurassa oli useita tunnettuja suomalaisia.

Katsomossa nähtiin muun muassa liikemies Poju Zabludowicz, Pekka Haavisto. Lisäksi siellä olivat ainakin ex-poliitikko Kimmo Sasi ja toimittaja Arto Nyberg.

5.12.2021 9:48 | Päivitetty 5.12.2021 13:22

Koronavirustartunnan saanut ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr) vieraili perjantaina Tampereen uuden Nokia-areenan neitsytottelussa, Aamulehti kertoo.

Samassa aitiossa Haaviston kanssa oli muitakin tunnettuja henkilöitä. Liikemies Poju Zabludowicz, ex-poliitikko Kimmo Sasi, Helsingin entinen kaupunginjohtaja Jan Vapaavuori ja toimittaja Arto Nyberg, ulkoministeriön alivaltiosihteeri Kai Sauer ja suomalainen jalkapallovalmentaja ja entinen pelaaja Sami Hyypiä.

Ilta-Sanomat tavoitti lauantaina päivällä Jan Vapaavuoren, joka vahvistaa olleensa aitiossa Haaviston kanssa.

– Noudatan itse luonnollisesti kaikkia asiaankuuluvia toimintaohjeita, hän viestittää.

IS:n tietojen mukaan aitiossa oli myös tamperelainen yrittäjä Rikard Bjurström. Lisäksi jääkiekkovaikuttaja Kalervo Kummola oli vieraillut aitiossa.

Haaviston koronatartunta todettiin lauantai-iltana hänen käydessään testissä tulevaa työmatkaa varten. Oireeton ministeri työskentelee toistaiseksi etänä.

Hallitusta on tiedotettu Haaviston tartunnasta ja valtioneuvoston kanslia on tiedottanut ministerejä ja eduskuntaa tartunnasta. Myös Haaviston kanssa tekemisissä olleille on kerrottu tartunnasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?