Kauppa ryöstettiin teräaseella uhkaamalla Espoossa – poliisi kaipaa vihjeitä - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Kauppa ryöstettiin terä­aseella uhkaamalla Espoossa – oletko nähnyt tätä miestä?

Poliisi kaipaa havaintoja valvontakameraan tallentuneesta tupsupipoisesta miehestä selvittääkseen marraskuussa tapahtuneen epäillyn törkeän ryöstön.

Poliisi kaipaa havaintoja valvontakameraan tallentuneesta tupsupipoisesta miehestä selvittääkseen marraskuussa tapahtuneen epäillyn törkeän ryöstön.

2.12.2021 12:11

Poliisi pyytää yleisön apua selvittääkseen Espoon Vallikalliossa torstaina 18. marraskuuta tehdyn kaupan törkeän ryöstön. Ryöstöstä epäilty mies oli tullut Lintuvaarantiellä sijaitsevan K-Marketin kaupan kassalle noin kello 16.45 ja ottanut esille teräaseen.

Mies uhkasi ja osoitteli kaupan työntekijöitä ja pakotti heidät avaamaan kassalippaan. Epäilty sai mukaansa joitakin satoja euroa käteistä rahaa. Tämän jälkeen epäilty poistui kaupasta Rautakiskonkujan suuntaan.

Poliisi julkaisi valvontakamerakuvia epäillystä. Törkeästä ryöstöstä epäillyllä miehellä oli yllään tumma pipo tupsulla ja sinapinkeltainen takki, jonka alla oli musta villapaita valkoisilla pystyraidoilla. Hänellä oli mustat tuulihousut, kasvomaski, mustat hanskat ja mustat lenkkarit. Mies on noin 170-175 senttiä pitkä.

Havaintoja tilanteesta tai paikalta poistuneesta epäillystä voi ilmoittaa poliisille sähköpostitse osoitteella vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelimitse numerossa 0295 413 031 (vastaaja).

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?