Naista puukotettiin talon pihalla Vantaalla – poliisi kaipaa havaintoja tekijäksi epäillystä miehestä

Tapausta tutkitaan rikosnimikkeillä tapon yritys ja törkeä ryöstö.

18.11.2021 10:43

Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja Vantaan Jokiniemessä keskiviikkona 10. marraskuuta tapahtuneesta puukotuksesta. Poliisin mukaan uhri sai hengenvaarallisia, sairaalahoitoa vaatineita vammoja. Epäilty on tummiin vaatteisiin pukeutunut mies.

Tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Tero Tyynelä kertoo, että naista puukotettiin ulkona, talon pihalla.

Poliisi sai hätäkeskuksen kautta tehtävän noin klo 21.09 Jokiniemen Maanviljelijänkujalle. Ilmoituksen mukaan naista oli puukotettu eri puolille vartaloa. Partion saapuessa kohteeseen paikalla oli sairaanhoidon henkilöstön lisäksi myös useita sivullisia henkilöitä.

– Tapausta tutkitaan meillä Itä-Uudenmaan poliisissa rikosnimikkeillä tapon yritys ja törkeä ryöstö. Uhrilta oli väkivallanteon yhteydessä anastettu muun muassa puhelin, käsilaukku ja lompakko, Tyynelä kertoi tiedotteessa.

– Erityisesti pyydämme tapahtuma-aikaan Lauri Korpisenkadun ja Tikkurilantien alueella vaaleaa keskikokoista koiraa ulkoiluttanutta henkilöä olemaan meihin yhteydessä ja kertomaan mahdollista havainnoistaan.

Kaikki havainnot ja tapaukseen liittyvät tiedot pyydetään ilmoittamaan puhelimitse numeroon 0295 436 442 tai sähköpostilla osoitteeseen vakivalta.ita-uusimaa@poliisi.fi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?