Lohjan tuore lottomiljonääri ällistyi numeroita tarkastaessaan – ”En meinannut uskoa sitä”

Lohjalainen nainen voitti lauantaina Lotossa 12 miljoonan euron päävoiton.

7 oikein -tulos toi lauantaina Lotossa 12 miljoonan euron päävoiton. Onnekas rivi pelattiin Lohjalla K-Market Puistokadussa.

18.10.2021 16:15

Lottoarvonnan 12 miljoonan päävoitto meni viime lauantaina Lohjalle. Voitokas seitsemän numeron rivi pelattiin K-Market Puistokadussa.

Veikkaus kertoi maanantaina tavoittaneensa onnekkaan rivin pelanneen naisen. Hän kertoo Veikkauksen tiedotteessa olevansa voitosta hämillään, mutta iloinen.

– Sunnuntaiaamuna tarkistin lottonumeroita lehdestä. Tarkistin numeroita monta kertaa ja kyllä ne olivat samat kuin kupongissani! En meinannut uskoa sitä mitenkään, nainen päivittelee.

Voittaja ei ole ehtinyt vielä lainkaan miettiä, mitä hän valtavalla rahamäärällä tekee.

– En tiedä vielä yhtään, mitä teen voittorahoillani. Pitää vähän sulatella tätä, voittaja miettii.

Veikkauksen viestintäpäällikkö Pipsa Öhman onnittelee voittajaa. Öhman arvelee, että suuren voiton sulattelussa menee varmasti hetken aikaa.

– Usein voittajat tajuavatkin todella voittaneensa vasta, kun rahasumma näkyy tilillä, Öhman sanoo.

Voittaja oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia ja saa voittorahansa tililleen kolmen viikon karenssiajan jälkeen maanantaina 8. marraskuuta.

Lohjalla repesi riemu, kun tieto voitosta tuli paikkakunnalle. K-Market Puistokadun kauppias Pilvi Ala-Hiukku kertoi sunnuntaina Ilta-Sanomille olevansa asiasta innoissaan.

– Ihan uskomattoman hieno asia, että voitto tuli Lohjalle. Onhan se hienoa, että tämä sattui vielä onnekkaalle asiakkaallemme, Ala-Huikku sanoi.

Noin viisi vuotta kauppiaana Lohjalla toiminut Ala-Huikku kertoi, että pelaajien joukossa on paljon vakioasiakkaita.

Lohjalla on ollut Lotto-onnea aiemminkin. Helmikuussa 2019 kaupungissa pelattiin kuponki, jolla voitettiin 15,5 miljoonaa euroa. Se on Loton historian kolmanneksi suurin päävoitto.

Kaikkien aikojen suurin lottovoitto on 15,7 miljoonaa euroa, joka jaettiin tämän vuoden huhtikuussa Kuopiossa viiden osuuden porukan kesken. Suurin yhdelle henkilölle maksettu täysosuma oli 15,6 miljoonan euron arvoinen ja pelattiin Uudessakaupungissa tammikuussa 2020.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?