Riemu repesi, kun tuli tieto 12 miljoonan jättivoitosta – K-kauppias: ”Tämä sattui vielä onnekkaalle asiakkaallemme” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Riemu repesi, kun tuli tieto 12 miljoonan jätti­voitosta – K-kauppias: ”Tämä sattui vielä onnekkaalle asiakkaallemme”

Lotossa löytyi lauantain kierroksella yksi täysosuma. 12 miljoonan voitto pelattiin Lohjalla.

Kauppias Pilvi Ala-Huikku iloitsee voittoisasta kupongista. 12 miljoonan euron voitto meni pelaajalle, joka oli pelannut K-Market Puistokadussa Lohjalla.

17.10. 12:11

Lotossa löytyi lauantaina yksi täysosuma. Onnekkaalla voittorivillä saa huikeat 12 miljoonaa euroa. 12 miljoonan euron voitto meni pelaajalle, joka oli pelannut K-Market Puistokadussa Lohjalla.

Riemu repesi Lohjalla, kun tieto voitosta tuli paikkakunnalle.

– Ihan uskomattoman hieno asia, että voitto tuli Lohjalle. Onhan se hienoa, että tämä sattui vielä onnekkaalle asiakkaallemme, Market Puistokadun kauppias Pilvi Ala-Huikku kertoo Ilta-Sanomille.

Noin viisi vuotta kauppiaana Lohjalla toiminut Ala-Huikku kertoo, että pelaajien joukossa on paljon vakioasiakkaita.

Lohjan kaupunkiin on osunut jättipotti aiemminkin, sillä paikkakunnalle tuli helmikuussa 2019 15,5 miljoonan euron voitto. Loton historiassa se on toiseksi suurin voitto. Se häviää vain niukasti kaikkein suurimmalle voitolle, joka pelattiin pelattiin helmikuussa 2020 Uudessakaupungissa. Voittopotti oli silloin 15,6 miljoonaa euroa.

Onkohan Lohja pian loton suurvoitoistaan tunnettu kaupunki?

– Sitä en osaa sanoa, mutta ehkäpä voitot näkyvät lottoamisen innostuksena, Ala-Huikku sanoo.

Lauantain voittaja oli käyttänyt Veikkaus-korttia. Vekkaus kertoo, että hän saa voittorahat itselleen, kun hän on käynyt todentamassa henkilöllisyytensä veikkauksen verkkosivujen kautta tai pelisalissa.

Lottovoittajien ohella Lohjan kaupunki tunnetaan kulttuurihistoriallisesti merkittävästä Pyhän Laurin kirkosta ja Sakari Topeliuksen ylistämästä upeasta luonnosta. Paikkakunnan symboli on omena.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?