Kuka pui Niklaksen pellon? Mysteeri ratkesi Porvoossa - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Puhelin soi kello 8.15 – maanviljelijä-Niklaksen hämmästyttävä peltomysteeri oli ratkennut

Porvoossa sattuneessa Niklas Magnussonin kaurapellon puimisessa ilman lupaa oli kyse väärinkäsityksestä. Asia on jo sovittu.

Porvoolainen Niklas Magnusson kertoo, että hänen noin 1,7 hehtaarin peltonsa sijaitsevat lähellä Eestinmäen ST1:n huoltoasemaa.

13.10. 20:31

Porvoolainen 45-vuotias Niklas Magnusson koki valtavan yllätyksen, kun hän ajoi autollaan kaurapeltojensa ohi Porvoon Eestinmäessä maanantaina.

– Joku oli puinut kaurapeltoni, hän kertoi Ilta-Sanomille tiistaina.

Magnusson kertoi, että noin 1,7 hehtaarin pellot sijaitsevat lähellä Eestinmäen ST1:n huoltoasemaa. Vielä tiistaina näytti siltä, että tapaus olisi täysi mysteeri.

– Muutamat ystäväni ovat soitelleet, että mistä on kyse, kun joku oli puimassa peloillani kauraa, kun olin lomalla Lapissa, Magnusson kertoi IS:lle.

Nyt tilanne on jo toinen.

– Keskiviikkoaamuna kello 8.15 soitti mies ja ilmoittautui. Kyse oli väärinkäsityksestä. Hän pyysi anteeksi ja asia on jo sovittu eikä mitään rikosilmoitusta siis tarvinnut edes tehdä, Magnusson kertoo.

Tapaus on silti hyvin harvinainen.

– Tällaisesta en ole koskaan ennen edes kuullutkaan, mutta nyt asian voi ottaa jo huumorilla. Ehkä tällaista pitää sattua silti kerran elämässä, hän kertoo.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?