Sanna Marinin illan­vietossa osa vieraista jäi saunomaan

Pääministerin esikunnasta vahvistetaan Ilta-Sanomille, että osa vieraista jäi Kesärannan saunaan jatkoille.

Pääministeri Sanna Marin järjesti musiikkialan illanvieton. Kesärannassa lämpeni sauna.

13.10.2021 8:05 | Päivitetty 13.10.2021 10:30

Pääministeri Sanna Marin (sd) järjesti sunnuntaina virka-asunnollaan Kesärannassa tapaamisen musiikkialan edustajille. Tapaamisen tarkoituksena oli keskustella musiikkialan tulevaisuuden näkymistä.

Kun kolme tuntia oli kulunut kuin siivillä, osa vieraista ohjattiin diskreetin kohteliaasti ulos ja kotimatkalle, kun taas osa jäi jatkamaan iltaa. Virallisen ohjelman päätyttyä Kesärannassa järjestettiin jatkot.

Pääministerin esikunnasta vahvistetaan IS:lle, että osa vieraista jäi saunomaan Kesärantaan. Virallisen osuuden jälkeiset tarjoilut pääministeri oli kustantanut itse.

Lue lisää: Sanna Marin kutsui liudan tähti­muusikkoja Kesärantaan – viiniä, ruokaa ja hilpeää laulua

Virallisessa tilaisuudessa kutsuttuna oli suuri joukko musiikkialan taustavaikuttajia ja nimekkäitä artisteja. Sosiaalisessa mediassa jaetun sisällön perusteella paikalla on ollut ainakin Sony Music Finlandin markkinointijohtaja Jannika Nyqvist, Tavastia-klubin ohjelmavastaava Mikko Merimaa sekä artisteista ainakin Sanni, Alma, Ilta, Diandra, Pete Parkkonen, Benjamin Peltonen, Pihlaja ja Anna Abreu.

Valtionjohdosta mukana olivat Marinin lisäksi tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen (kesk) ja eduskunnan musiikkiverkoston puheenjohtaja, kansanedustaja Ilmari Nurminen (sd).

Pääministerin iltamat ovat herättäneet myös kritiikkiä – varsinkin, kun tiistaina tiedotettiin, että taiteeseen ja kulttuuriin osoitettuja varoja leikataan yli 18 miljoonalla eurolla.

Musiikkiala, kuten muutkin esittävät taiteet, on ollut koronarajoitusten vuoksi ahdingossa.

Lue lisää: Marinin Kesäranta-hippoja seurasi melkoinen uutispommi – suomalais­tähdet tyrmistyivät jätti­leikkauksista

Lue lisää: Kommentti: Sanna Marinin illanistujaisista tuli absurdi näytelmä, kun tiistain uutiset paljastuivat

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?