Mies kuoli pahoinpitelyn seurauksena Kuopiossa - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Mies kuoli pahoinpitelyn seurauksena Kuopiossa

Poliisi tutkii tapausta rikosnimikkeillä törkeä pahoinpitely sekä törkeä kuolemantuottamus.

27.7. 15:02

Kuopion Kellokujalla tapahtui sunnuntaiaamuyöstä pahoinpitely, jonka seurauksena kuoli 45-vuotias kuopiolaismies, Itä-Suomen poliisilaitos tiedottaa.

Asiakkaat olivat poistumassa kello kahden aikaan aamuyöstä paikallisesta pubista, kun uhrilla ja eräällä toisella miehellä oli tullut sanaharkkaa. Paikalle oli tullut hieman yli 30-vuotias siilinjärveläismies, joka oli alkanut puolustaa riidan toista osapuolta.

Mies löi kuopiolaismiestä kerran nyrkillä kasvoihin, minkä seurauksena kuopiolaismies kaatui maahan ja jäi niille sijoilleen. Myöhemmin sairaalassa miehen todettiin kuolleen.

Poliisi on kuullut alkuviikosta useita tapauksen nähneitä todistajia. Oikeustieteelliset tutkimukset vahvistivat, ettei uhri menehtynyt häneen kohdistuneeseen lyöntiin, vaan kuolettava vamma tuli hänen päänsä iskeydyttyä katuun lyönnin jälkeisen kaatumisen seurauksena.

Poliisi tutkii tapausta rikosnimikkeillä törkeä pahoinpitely sekä törkeä kuolemantuottamus. Poliisi ei esitä rikoksesta epäiltyä siilinjärveläismiestä vangittavaksi, koska epäilty on selvittänyt omalta osaltaan tapauksen, ja muita perusteita vangitsemiselle ei ole.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?