Poliisi pyytää havaintoja ikkunasta asuntoon tunkeutuneesta naisesta Kuopiossa – toinen yritys pysähtyi hyttysverkkoon - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Poliisi pyytää havaintoja ikkunasta asuntoon tunkeutuneesta naisesta Kuopiossa – toinen yritys pysähtyi hyttysverkkoon

Ensimmäinen tapaus sattui iltapäivällä hieman ennen viittä

25.7. 13:58

Kuopiossa poliisi pyytää havaintoja naisesta, joka tunkeutui lauantaina tuuletusikkunan kautta Myllykadulla sijaitsevaan asuntoon ja yritti myös tunkeutua toiseen.

Ensimmäinen tapaus sattui iltapäivällä hieman ennen viittä. Asukas oli havahtunut olohuoneesta kuuluneeseen ääneen, ja olohuoneeseen mennessään hän näki naisen tulevan asuntoon ikkunan kautta. Asuntoon tunkeutunut nainen oli jatkanut matkaa ulko-ovelle ja napannut mukaansa asunnossa olleen käsilaukun ennen poistumistaan.

Myöhään samana iltana viereiseen asuntoon yritettiin tunkeutua tuuletusikkunan kautta. Myös tällöin asukas oli kuullut ääniä ja mennyt katsomaan, mitä oli tapahtumassa. Asukas löysi paikalta naisen, joka oli tehnyt reiän ikkunan hyttysverkkoon tunkeutuakseen sisälle. Asukkaan havaitessaan tunkeilija oli poistunut paikalta.

Poliisin mukaan teoista epäilty on iältään noin 20–25-vuotias. Hänen hiuksensa ovat tummat, ja ne olivat tekoaikaan laitettuna nutturalle pään päälle. Iltapäivällä tekijällä oli ollut yllään valkea neule ja tummat housut. Myöhemmin illalla naisella oli päällään mahdollisesti keltamusta huppari.

Poliisi pyytää havaintoja tapauksista numeroon 029 541 5232 tai 029 545 5068. Vihjeitä voi lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?