Kuljettaja ajoi aidan läpi omakotitalon pihaan Kouvolassa – katto piti purkaa, jotta loukkaantunut saatiin ulos autosta - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Kuljettaja ajoi aidan läpi omakotitalon pihaan Kouvolassa – katto piti purkaa, jotta loukkaantunut saatiin ulos autosta

Yksi matkustaja piti kuljettaa sairaalahoitoon.

25.7. 7:39 | Päivitetty 25.7. 8:21

Valkoinen henkilöauto ajoi aamuyöllä ulos tieltä Kouvolan Valkealassa Vanhatiellä. Autossa oli kuljettajan lisäksi kolme matkustajaa.

Auto ajoi jyrkässä rinteessä lauta-aidan läpi omakotitalon pihalle ja osui lopulta puuhun.

Kolme kyytiläistä pääsi omin voimin ulos autosta, mutta pelastuslaitoksen piti auttaa neljättä henkilöä pääsemään autosta.

–  Ajoneuvo ei ollut kärsinyt suuria muodonmuutoksia, mutta yksi henkilö oli niin pahassa paikassa, että pelastuslaitos irrotti autosta katon, jotta henkilö saatiin asianmukaisesti ulos ajoneuvosta, päivystävä palomestari Mika Ruokolainen selostaa aamuyön tapahtumia.

Hätäkeskus sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 3.29.

Autosta ulos autettu istui kuljettajan viereisellä paikalla. Ruokolainen kertoo, että iso puu oli auton kyljen vieressä eikä autosta päässyt normaalisti ulos.

– Yleensä kun on loukkaantunut henkilö, häntä ei kannata ruveta hankalasta paikasta yrittämään ulos. Pyritään siihen, ettei aiheuteta ainakaan lisävammoja, Ruokolainen perustelee auton katon purkamista.

Loukkaantunut matkustaja vietiin sairaalaan.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?