Suomalaismies loukkaantui vesiskootterionnettomuudessa Virossa – toimitettiin tajuttomana sairaalaan - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Suomalaismies loukkaantui vesi­skootteri­onnet­tomuu­dessa Virossa – toimitettiin tajuttomana sairaalaan

40-vuotias suomalaismies loukkaantui vesiskootterionnettomuudessa lähellä Haapsalua.

Kuva Vormsin saarelta, joka sijaitsee Haapsalua vastapäätä ja jolta vapaaehtoiset meripelastajat tulivat pelastamaan merihätään joutuneen suomalaismiehen.

24.7. 18:14

Virossa vesiskootterionnettomuudessa loukkaantunut suomalaismies on toimitettu sairaalaan, kertoo Tallinnan meripelastus JRCC Ilta-Sanomille.

Mies oli kuudella veriskootterilla liikenteessä olleen seurueen mukana ajelulla, kun hän putosi skootterin kyydistä ja loukkaantui.

– Tänään, ennen kello kahta PBGB meripelastuskeskus sai tiedon, että 40-vuotias suomalaismies oli pudonnut vesiskootterin kyydistä merellä lähellä Haapsalua. Vapaaehtoiset meripelastajat Vormsista lähetettiin paikan päälle, ja he veivät miehen maihin, josta ambulanssi otti hänet hoitoonsa, Viron poliisista kerrotaan Ilta-Sanomille.

Meripelastuksen mukaan mies vietiin sairaalaan hoitoon. MTV:n tietojen mukaan mies toimitettiin sairaalaan tajuttomana mutta hengittävänä.

Viron poliisista ja Tallinnan meripelastuskeskuksesta kerrotaan Ilta-Sanomille, että onnettomuus tapahtui lähellä Haapsalua, ei Pärnua kuten Suomen mediassa aiemmin on kerrottu.

Länsi-Suomen merivartiosto sai tiedon tapahtumista kello kahden jälkeen. He soittivat Tallinnaan ja varmistivat, että tilanne on Tallinnan meripelastuksen tiedossa ja hallussa.

–  Ilmeisesti toinen puoli kehosta oli tunnoton ja he eivät saa häntä ylös, vaan he roikottavat häntä jetin kyljellä ja olivat ajautumassa karikkoon, kertoi meripelastusjohtaja Lars Saarinen Länsi-Suomen merivartiostosta STT:lle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?