Poliisi epäilee nuorta ja kokematonta postinjakajaa laiminlyönnistä Porissa – jättänyt yli 2 000 lähetystä jakamatta - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Poliisi epäilee nuorta ja kokematonta postin­jakajaa laimin­lyönnistä Porissa – jättänyt yli 2 000 lähetystä jakamatta

Avaamattomat postit löydettiin toukokuussa Postin lukitusta pukukaapista.

Postinjaon laiminlyönnin epäillään tapahtuneen vuoden 2019 toukokuun ja vuoden 2020 helmikuun välisenä aikana Itä-Porin asuinalueella. Kuvituskuva.

23.7. 9:27

Postinjakajan epäillään jättäneen jakamatta yli 2000 lähetystä Itä-Porin asuinalueella, Lounais-Suomen poliisilaitos tiedottaa. Laiminlyönnin epäillään tapahtuneen vuoden 2019 toukokuun ja vuoden 2020 helmikuun välisenä aikana.

Poliisi kertoo työntekijän olleen tapahtuneen aikaan ”nuori ja kokematon”.

Jakamatta jääneet, avaamattomat postit löydettiin tämän vuoden toukokuussa Postin lukitusta pukukaapista lukkojen päivityksen yhteydessä. Kaikki jakamattomat lähetykset on tämän hetken tietojen mukaan löydetty, ja lähetysten vastaanottajat on saatu selville.

Tapausta tutkitaan muun muassa törkeänä tietoliikenteen häirintänä. Epäilty tekijä on poliisin tiedossa, eikä hän ei ole enää Postin palveluksessa.

Posti on yhteistyössä Lounais-Suomen poliisin kanssa suoraan yhteydessä vastaanottajiin, joiden postit ovat jääneet jakamatta. Yhteydenotot tehdään kirjeitse vastaanottajan tapahtuma-aikaiseen osoitteeseen. Kirjeessä annetaan toimintaohjeet muun muassa rikosoikeudellisten vaatimusten ja korvausvaatimusten tekemiseksi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?