Poliisi tutkii törkeää raiskausta Himoksen juhannusfestivaalin yhteydessä – useita epäiltyjä - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Poliisi tutkii törkeää raiskausta Himoksen juhannusfestivaalin yhteydessä – useita epäiltyjä

Tutkinnanjohtaja Saara Asmundela kertoo poliisin selvittävän parasta aikaa epäiltyjen henkilöllisyyksiä. Rikoksen epäillään tapahtuneen juhannusjuhlien aikaan, mutta ei festivaalialueella.

Juhannusfestivaali keräsi Himokseen päivittäin noin 5 000 juhlijaa juhannusviikonloppuna. Iltalehden mukaan epäilty rikos tapahtui Himoksen majoitusalueella.

22.7. 10:42

Himos Juhannus -festivaalien yhteydessä epäillään tapahtuneen seksuaalirikos, jossa tekijöinä oli useampia henkilöitä. Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Saara Asmudela kertoo tapausta tutkittavan tällä hetkellä törkeän raiskauksen rikosnimikkeellä.

– Rikoksen epäillään tapahtuneen ajallisesti Himos Juhannus -tapahtuman yhteydessä ja Himoksella, mutta ei kuitenkaan festivaalialueella.

Iltalehden mukaan epäilty rikos tapahtui Himoksen majoitusalueella, joka kuuluu Suomen laajimpiin. Juhannusjuhlien aikaan Jämsän Himoksella oli tuhansia ihmisiä.

Rikostutkinta on alkutekijöissään. Asmundelan mukaan poliisi pyrkii nyt selvittämään oikeuslääketieteellisten ja rikostutkimuksen perusteella epäillyn rikoksen tarkempaa kulkua.

Myös epäiltyjen henkilöllisyydet ovat tällä hetkellä selvityksessä.

Himos Juhannus -festivaali järjestettiin Jämsässä 24.–26. kesäkuuta.

Juttua tarkennettu kello 12.17 epäillyn rikospaikan osalta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?