Poliisilta vakava viesti Turussa kadonneesta 20-vuotiaasta miehestä – Hengenvaarassa, soita 112 jos näet - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Poliisilta vakava viesti Turussa kadonneesta 20-vuotiaasta miehestä – Hengen­vaarassa, soita 112 jos näet

Poliisi pyytää ilmoittamaan asiaan liittyvistä havainnoista hätänumeroon 112.

Poliisi etsii lauantaina kadonnutta Kimi Kohosta.

22.6. 10:52

Lauantaina 19.6. Turussa kadonnutta 20-vuotiasta Kimi Kohosta etsitään yhä. Kohonen katosi noin kello 12 Paavo Nurmen stadionilta, osoitteesta Paavo Nurmen puistotie 9.

Lounais-Suomen poliisi tiedotti tiistaina kolmen aikaan tilanteen olevan kriittinen, koska monta päivää jatkuneen helteen takia henkilön voidaan katsoa olevan hengenvaarassa.

Poliisi kertoo, että Kohosella on lievä kehitysvamma. Lisäksi hän on lähes kuuro.

– Hänellä on aiemminkin ollut tapana piiloutua erilaisiin rakennuksiin ja rakennelmiin. Siksi on syytä olettaa, että hän on nytkin hakeutunut johonkin piilopaikkaan, kertoo rikosylikomisario Jari Riiali tiedotteessa.

Riialin mukaan asiaan ei poliisin tämänhetkisten tietojen mukaan liity rikosta.

Komisario Joonas Tikka Lounais-Suomen poliisista kertoi Ilta-Sanomille tiistaina aamupäivällä, että poliisi suorittaa aktiivisesti etsintöjä kaikilla irrotettavissa olevilla resursseillaan.

– Muutama päivä on jo kulunut, joten jos hän on siinä tilassa ettei pysty hankkimaan itselleen apua, niin tässä alkaa olla viimeiset ajat käsillä hänen pelastamisekseen, Tikka sanoi.

Etsintä tapahtuu Tikan mukaan kaupunkialueella.

– Etsintä keskittyy tässä vaiheessa julkisten alueiden lisäksi myös yksityisille alueille kuten taloyhtiöiden alueille.

Poliisi on saanut paljon havaintoja ja käy niitä parhaillaan läpi.

Kohonen on noin 175cm pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hoikka. Hänellä on päällään harmaapohjainen paita, jossa on isoja keltaisia kukkia, ja vihreät maastokuvioiset shortsit.

Poliisi pyytää yhä erityisesti Martin, Kupittaan, Vähä-Heikkilän, Luolavuoren ja Mäntymäen alueen asukkaita tarkistamaan pihapiirinsä, piharakennuksensa ja autonsa kadonneen henkilön varalta.

Poliisi pyytää myös, että kerrostalojen taloyhtiöiden edustajat ja huoltoyhtiöt tarkistavat asukkaiden yleiset tilat ja paikat, joihin voisi piiloutua.

Kaikista havainnoista pyydetään ilmoittamaan hätänumeroon 112.

Kimi Kohonen vaatteissa, jotka hänellä oli poliisin mukaan päällä katoamishetkellä.

Artikkeliin korjattu kadonneen sukunimi kello 13.18.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?