18-vuotias nainen ilmestyi ravintolaan vakavasti loukkaantuneena: Poliisi ja ensihoito kiiruhtivat paikalle – havaintoja pyydetään - Kotimaa - Ilta-Sanomat

18-vuotias nainen ilmestyi ravintolaan vakavasti loukkaantuneena: Poliisi ja ensihoito kiiruhtivat paikalle – havaintoja pyydetään

Rikoksen uhriksi joutunut nainen haki apua paikallisesta ravintolasta.

Poliisi hälytettiin torstai-iltana Kauppalankadulla sijaitsevaan Sip Sak -nimiseen ravintolaan.

11.6. 9:52 | Päivitetty 11.6. 12:50

Kouvolassa tapahtui torstai-iltana väkivallanteko, jota poliisi tutkii tapon yrityksenä. Asiasta tiedottaa Kaakkois-Suomen poliisi.

Poliisi hälytettiin torstai-iltana Kauppalankadulla sijaitsevaan Sip Sak -nimiseen ravintolaan, jonne uhri oli mennyt hakemaan apua. Paikalla oli useita poliisipartioita ja ensihoidon yksiköitä.

Itse teko oli tapahtunut hetkeä aiemmin yksityisasunnossa. Poliisi on ottanut teosta epäiltynä kiinni 90-luvulla syntyneen miehen.

Rikoksen uhri on 18-vuotias nainen, joka sai tilanteessa vakavan vamman. Hänet siirrettiin pian sairaalahoitoon Helsinkiin. Poliisi ei ole vielä päässyt kuulemaan uhria.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa ja pyytää havaintoja tapahtuneesta osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 050 447 95 74.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?