Yksi kuollut huoneistopalossa Espoossa – poliisi tutkii syttymissyytä - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Yksi kuollut huoneistopalossa Espoossa – poliisi tutkii syttymissyytä

Hälytys rakennuspalosta saatiin keskiviikkona ennen aamuyhtä.

Pelastuslaitos sai sammutettua palon, eikä se aiheuttanut vaaraa muille ihmisille.

12.5. 2:51 | Päivitetty 12.5. 3:42

Yksi ihminen on kuollut Espoossa huoneistopalossa, kertoo Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos.

Päivystävä palomestari Veikko Lehtovirta ei kertonut alkuyöstä STT:lle tarkempia tietoja tulipalossa kuolleesta. Lehtovirta kertoi kahden aikoihin, että palo on sammutettu ja pelastuslaitoksen poistuvan paikalta. Poliisi tutkii palon syttymissyytä.

Länsi-Uudenmaan poliisin tilannekeskuksesta ei myöskään kerrottu yöllä STT:lle tarkempia tietoja kuolonuhrista. Poliisilla ei ollut aamukolmelta mitään tiedotettavaa tapahtumista.

Pelastuslaitoksen tiedotteessa kerrotaan, että sen saapuessa paikalle huoneisto oli täynnä savua. Pelastuslaitoksella ei ollut tuolloin tietoa, oliko huoneiston sisällä ihmisiä.

Huoneisto kärsi mittavia savuvahinkoja, mutta ei tuhoutunut palossa täysin. Palo saatiin Lehtovirran mukaan sammumaan pienellä vesimäärällä, eikä se aiheuttanut vaara muille ihmisille. Sammutustöissä oli ollut Lehtovirran mukaan useita pelastuslaitoksen yksiköitä.

Ketään ei jouduttu myöskään esimerkiksi evakuoimaan tulipalon vuoksi.

Palo ei ollut myöskään vaarassa levitä muihin asuntoihin, eikä muille huoneistoille aiheutunut vahinkoja.

Hälytys rakennuspalosta Espoon Kauklahteen saatiin keskiviikkona ennen aamuyhtä. Hälytyksen teki palomestarin mukaan tulipalosta kärsineen huoneiston yläpuolella sijaitsevan asunnon asukas. Tiedotteen mukaan asukas oli huomannut rappukäytävässä savua.

Palo syttyi kolmikerroksisen kerrostalon ensimmäisen kerroksen huoneistossa. Palomestarin mukaan asunnossa ei ollut palohetkellä muita ihmisiä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?