Perheenisä vangittiin Nummelan murhasta epäiltynä – epäilty ei peitellyt kasvojaan - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Perheenisä vangittiin Nummelan murhasta epäiltynä – epäilty ei peitellyt kasvojaan

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus vangitsi 36-vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä murhasta.

Epäilty ei peitellyt kasvojaan vangitsemisoikeudenkäynnissä maanantaina.

10.5. 11:42

Oikeus kuuli epäiltyä ja vangitsemisvaatimuksen esittänyttä tutkinnanjohtajaa videoyhteyden välityksellä. Harmaaseen paitaan pukeutunut 36-vuotias epäilty ei peitellyt kasvojaan. Korona-ajan hengenmukaisesti hänen yllään oli kasvomaski.

Vangitsemisoikeudenkäynnin julkisen osion jälkeen oikeus määräsi käsittelyn salaiseksi, eikä yleisö kuullut epäillyn rikoksen yksityiskohdista.

Poliisi epäilee miestä murhasta, joka olisi tapahtunut perheen kotitalon piirissä Vihdin Nummelassa viime torstaina. Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus vangitsi miehen poliisin esityksestä maanantaina. Mahdollinen syyte pitää nostaa 18. elokuuta mennessä.

Poliisi otti miehen kiinni pian tapahtuneen jälkeen tekopaikalta. Kuolinuhreja oli yksi. Poliisi on kertonut, että rikos tapahtui ”perhepiirissä”.

Muuten poliisi ei ole kertonut tapahtumista tarkemmin julkisuuteen. IS:n tekemän selvityksen mukaan miehellä ei ole aiempaa rikoshistoriaa viimeisten kymmenen vuoden ajalta.

Naapurien mukaan talossa asui miehen lisäksi vaimo ja kolme lasta. Naapurien mukaan tragedian kohdannut perhe muutti alueelle vähän ennen joulua. Asukkaiden kerrotaan vaikuttaneen tavallisilta ja ystävällisiltä. Naapurien mukaan asunnosta ei ole milloinkaan kuulunut meteliä, kuten riidan ääniä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?