Poliisi esittää perheen­isää vangittavaksi Nummelassa tapahtuneesta murhasta

Vangitsemisoikeudenkäynti pidetään Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa.

Poliisi oli eristänyt tapahtuma-alueen poliisinauhoilla viime viikolla.

10.5.2021 8:41 | Päivitetty 10.5.2021 10:01

Poliisi esittää 36-vuotiasta miestä vangittavaksi Vihdin Nummelassa viime torstaina tapahtuneesta murhasta epäiltynä. Vangitsemiskäsittely pidetään Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa kello 11.00.

Poliisi on kertonut aiemmin, että rikos tapahtui ”perhepiirissä”. Uhreja oli yksi.

Poliisi otti murhasta epäillyn kiinni pian tapahtuman jälkeen tekopaikalla. Yksi silminnäkijöistä kertoi IS:lle nähneensä henkirikoksesta epäillyn miehen ambulanssin kyydissä käsi siteissä. Silminnäkijän mukaan miehen ympärillä oli hoitohenkilökuntaa ja yksi poliisi. Myöhemmin miestä lähdettiin silminnäkijän mukaan kiidättämään ambulanssilla Lohjan suuntaan.

Poliisi on kertonut aiemmin, että epäiltyä on ollut tarkoitus kuulla viikonlopun aikana. Muuten poliisi ei ole kertonut tapahtumista tarkemmin julkisuuteen. IS:n tekemän selvityksen mukaan miehellä ei ole aiempaa rikoshistoriaa viimeisten kymmenen vuoden ajalta.

Poliisi tutki perheen taloa viime viikolla. Eristysnauhalla teipatussa asunnossa on naapurien mukaan asunut miehen lisäksi vaimo ja kolme lasta.

Naapurien mukaan mukaan tragedian kohdannut perhe muutti alueelle vähän ennen joulua. Asukkaiden kerrotaan vaikuttaneen tavallisilta ja ystävällisiltä. Naapurien mukaan asunnosta ei ole milloinkaan kuulunut meteliä, kuten riidan ääniä.

Kello 10.00: Juttua päivitetty tiedolla epäillyn taustoista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?