Alexander Stubb tilasi internetistä pyöränsatuloita, ja sai 127 euron lisälaskun – ”Viimeinen kerta, kun tilaan yhtikäs mitään Britanniasta”

Lisälasku ei lämmittänyt ex-pääministerin mieltä.

Alexander Stubb joutui maksamaan brexit-lisän tekemistään ostoksista.

2.5.2021 19:34

Triathlon-harrastuksestaan tunnettu ex-pääministeri Alexander Stubb (kok) halusi taannoin parannella pyöräkalustoaan. Niinpä hän tilasi netistä kaksi satulaa.

Stubb joutui pulittamaan satuloista 400 euroa.

Asiasta Facebookissa kirjoittava Stubb ei kertomansa mukaan kuitenkaan tajunnut ja huomannut, että satulat lähetettäisiin Britanniasta, jonka ero EU:sta astui voimaan tämän vuoden alussa. Stubb joutui tullaamaan satulat, ja siitä aiheutui hänelle 127 euron lisälasku. Hän kertoi hieman yllättyneensä asiasta.

– Ei siinä mittään, hyvä muistutus, miksi EU-jäsenyytemme tulliunioinineen on pirun hyvä juttu. Viimeinen kerta, kun tilaan yhtikäs mitään Britanniasta, Stubb kirjoitti Facebookissa.

Stubb toimi vajaan vuoden Suomen pääministerinä vuosien 2014–2015 välisenä aikana. Nykyään Stubb toimii nimeään tämän kuun alussa vaihtaneen konfliktinratkaisujärjestö CMI – Martti Ahtisaari Peace Foundationin hallituksen puheenjohtajana sekä Firenzessä sijaitsevan EU-yliopiston professorina ja yksikönjohtajana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?