Hollolassa vakava onnettomuus: Mukana 6 ajo­neuvoa, 7 henkilöä loukkaantunut – mukana mm. Puolustusvoimien autoja, rekka ja bussi - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Hollolassa vakava onnettomuus: Mukana 6 ajo­neuvoa, 7 henkilöä loukkaantunut – mukana mm. Puolustusvoimien autoja, rekka ja bussi

Hollolassa Päijät-Hämeessä on sattunut vakava tieliikenneonnettomuus. Kolarissa olivat osallisina täysperä­vaunurekka, bussi, kaksi puolustusvoimien autoa ja kaksi henkilöautoa.

9.3. 10:19 | Päivitetty 9.3. 13:05

Hollolassa on sattunut valtatiellä 12 suuri tieliikenneonnettomuus, josta Päijät-Hämeen pelastuslaitos sai hälytyksen kello 9.37.

– Kolarissa ovat osallisina kaksi puolustusvoimien maastokuorma-autoa, yksi rekka-auto, yksi linja-auto ja kaksi henkilöautoa, päivystävä palomestari Juha Lahtinen Päijät-Hämeen pelastuslaitokselta kertoo Ilta-Sanomille.

Tapahtumapaikka on Huljalan ja Kastarin välisellä tieosuudella.

– Onnettomuudesta ei ole tullut kuolouhreja. Onnettomuudessa on loukkaantunut seitsemän henkilöä, Lahtinen sanoo.

Lahtinen kertoo, että maastokuorma-autot ovat ajautuneet ulos tieltä.

– Linja-autossa oli vain kuljettaja. Kaikki autot ovat pyörillään, mutta tie on poikki autojen tukkiessa liikenteen.

Puolustusvoimat tiedotti, että neljä varusmiestä vietiin Päijät-Hämeen keskussairaalaan tarkastettavaksi. He olivat kävelleet itse pois ajoneuvoista.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

STT kertoo, että poliisin mukaan tapahtumien kulusta tiedetään toistaiseksi se, että kaksi Tampereen suunnalta tullutta puolustusvoimien ajoneuvoa törmäsi bussiin, kun se lähti pysäkiltä liikkeelle. Lisäksi kaksi henkilöautoa kolaroi keskenään.

Pelastuslaitoksen mukaan valtatie 12 oli aamupäivällä jo osittain avattu liikenteelle.

Liikenne oli palautumassa normaaliksi puolenpäivän aikaan. Poliisi kuitenkin kehottaa välttämään Sairakkalan ja Tenhiälän välistä liikenneosuutta mahdollisuuksien mukaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?