Pienkerrostaloasunto paloi Loviisassa – naapuri pelasti asukkaan parvekkeelta, asuntoon jäänyt koira kuoli - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Pienkerrostaloasunto paloi Loviisassa – naapuri pelasti asukkaan parvekkeelta, asuntoon jäänyt koira kuoli

Asunto tuhoutui palossa täysin.

Pienkerrostaloasunto tuhoutui palossa täysin.­

22.2. 2:12

Pienkerrostaloasunto syttyi palamaan Loviisassa Nordenskiöldintiellä myöhään sunnuntai-iltana. Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin Antti Virtasen mukaan asunto tuhoutui palossa täysin. Hän kuvailee palon olleen raju. Pelastuslaitos sai tiedon palosta yhdentoista jälkeen illalla.

Palon syttymishetkellä talon ensimmäisessä kerroksessa sijainneessa asunnossa oli yksi henkilö ja tämän koira. Virtasen mukaan naapuri pelasti asunnon asukkaan parvekkeelta. Asukas loukkaantui lievästi ja hänet toimitettiin sairaalahoitoon. Asukkaan koira kuoli tulipalossa.

Paloa oli sammuttamassa kymmenen pelastuslaitoksen yksikköä.­

Pelastuslaitos sai palon sammumaan, raivasi palopesäkkeet ja tuuletti porraskäytävän. Paikalla oli kymmenen pelastuslaitoksen yksikköä. Palo ei levinnyt kerrostalon muihin asuntoihin, mutta alakerroksen asunnot kärsivät savuvahingoista.

Pelastuslaitoksella ei ole tällä hetkellä tietoa siitä, miten palo sai alkunsa. Poliisi ja pelastuslaitos tutkivat syttymissyytä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?