VS: Teuvo Hakkarainen, 60, kertoo uudesta rakkaudestaan Larizasta, 26, ja rajusta väli­kohtauksesta taksi­kuskin kanssa: ”Kävi väärän miehen kimppuun”

Teuvo Hakkaraisen uusi tyttöystävä on 26-vuotias hammaslääkäri Hondurasista, kertoo paikallislehti Viitasaaren Seutu.

Europarlamentaarikko Teuvo Hakkarainen on löytänyt rinnalleen uuden seurustelukumppanin.

28.1.2021 21:09

Hondurasissa viihtyvä europarlamentaarikko Teuvo Hakkarainen, 60, on löytänyt rinnalleen uuden seurustelukumppanin, uutisoi Hakkaraisen kotikunnan paikallislehti Viitasaaren Seutu. Hakkaraisen uudesta rakkaasta kertoi ensin Keskisuomalainen.

– Ystäväni Manuel esitteli minulle muutama kuukausi sitten Larizan ja nyt me seurustelemme. Hän on 26-vuotias hammaslääkäri, pienen kahdeksanvuotiaan tytön äiti ja ihan hyvännäköinen, kuvailee Hakkarainen hondurasilaista tyttöystäväänsä Viitasaaren Seudulle.

Teuvo Hakkaraisen rakkausrintamalla on ollut viime aikoina myrskyisää. Vajaa vuosi sitten euroedustaja ilmoitti kihlautuneensa niin ikään hondurasilaisen Stephanien, 30, kanssa. Hakkaraista kritisoitiin siitä, että hän matkusti kihlattunsa luo maailman toiselle puolen vallitsevasta pandemiatilanteesta huolimatta. Hänen onnistui ylittää rajat hakemansa diplomaattipassin voimin.

Kesäkuussa kihlaus oli jo purettu. Hakkarainen syytti ex-puolisoaan huijariksi, joka oli jatkuvasti rahaa vailla. Miehen mukaan rahat paloivat yökerhoihin. Stephanie puolestaan laittoi eron syyksi Hakkaraisen alkoholiongelmat.

Hakkaraisen poliitikonuraa ovat sävyttäneet useat kohut, joissa alkoholi on näytellyt näkyvää roolia. Kesällä 2019 hovioikeus vahvisti Hakkaraisen tuomion pahoinpitelystä ja seksuaalisesta ahdistelusta. Tapauksen taustalla oli pikkujoulujupakka vuodelta 2017.

Hakkarainen majailee Hondurasin toiseksi suurimmassa kaupungissa, San Pedro Sulassa, jota on sanottu yhdeksi maailman vaarallisimmista kaupungeista. Myös Hakkarainen on saanut tuta kaupungin varjopuolet.

Hakkarainen kertoo Viitasaaren Seudulle joutuneensa vastikään vaaratilanteeseen taksissa.

– Olen ollut täällä marraskuusta alkaen. Asun täällä San Pedro Sulassa, jossa meno on aika rajua. Maailman murhapääkaupungista puhutaan. Sain juuri taltutettua taksinkuljettajan, joka kävi kimppuuni ja yritti viedä minulta rahat. Kävi väärän miehen kimppuun, Hakkarainen kertoo Viitasaaren Seudulle.

Hakkarainen kertoi myös, että aikoo lähteä kunnallisvaaleihin keräämään ääniä puolueelleen, mutta ei kuitenkaan aio osallistua kaupunginvaltuuston työskentelyyn mitenkään.

Viitasaarelta kotoisin oleva Hakkarainen on vieraillut Väli-Amerikassa sijaitsevassa Hondurasissa useita kertoja. Hakkarainen oli ennen politiikkaan siirtymistä maassa sahatöissä. Hän on ollut Hondurasissa ja muissa Väli-Amerikan maissa konsultoimassa sahojen käynnistämisiä ja kouluttamassa henkilökuntaa.

Hakkarainen on kertonut kommunikoivansa Hondurasissa espanjaksi. Hän ei ole opiskellut kieltä, vaan on oppinut sen käytännön kautta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?