Arton romanttinen yllätys vaimolleen sai hurjan suosion Facebookissa – ”Toivottavasti inspiroi muitakin” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Arton romanttinen yllätys vaimolleen sai hurjan suosion Facebookissa – ”Toivottavasti inspiroi muitakin”

Kajaanilainen Arto Komulainen on keksinyt oivan tavan onnitella vaimoaan hääpäivänä.

Julkinen rakkaudentunnustus herätti huomiota ohikulkijoissa.­

28.1. 18:14

Iso punainen kyltti on kiinnitettynä katuvalotolppaan. Kyltissä lukee isoin valkoisin kirjaimin ”Huomenta Katja! MINÄ RAKASTAN SINUA! Arto”

Se on kajaanilaisen Arto Komulaisen tapa onnitella vaimoaan Katjaa pariskunnan hääpäivänä. On ollut jo neljä vuotta. Siitä lähtien, kun Arto ja Katja avioituivat tammikuussa 2017.

Arto Komulainen onnittelee vaimoaan jokaisena hääpäivänä tällä tavalla.­

Torstaina oli jälleen se päivä.

Kun satunnainen ohikulkija julkaisi kuvan onnittelukyltistä Facebookissa Meidän Kajaani -ryhmässä torstaina aamulla, viesti keräsi nopeassa tahdissa valtavasti kommentteja ja tykkäyksiä.

Kommenttikenttä täyttyi kehuista ja ihasteluista – ja tietysti mitä moninaisimmista sydämen kuvista.

– Olen käyttänyt kylttiä jokaisena hääpäivänämme. Ei vaimo taida sitä koskaan huomata. Eikä huomannut tänä vuonnakaan, vaikka se on aina samassa paikassa. Saa nähdä, josko jo ensi vuonna huomaisi, Arto Komulainen naureskeli puhelimitse Ilta-Sanomille.

Vaimo Katja Komulainen myöntää, että kyltistä on tullut perheen yhteinen naurun aihe, kun hän keskittyy ajamiseen niin tiiviisti, ettei huomaa kylttiä lainkaan.

– Kyllä se silti vaimolle mieluinen juttu on – ja sepä se pääasia on, Arto sanoi.

Enemmäkin kuin vain mieluinen. Katja sanoi, että 17 vuoden yhdessäolon aikana erilaisia yllätyksiä on tullut useita.

– Arto on niin loistava ja mahtava mies! Yllätykset ovat niin ihania ja tärkeitä juttuja, ehkä ne olivat yksi juttu, kun olen aikoinaan häneen rakastunut. Tippa tulee linssiin joka kerta, Katja tunnelmoi.

Arto ja Katja Komulainen ovat olleet avioliitossa nyt neljä vuotta.­

Arto sanoi saaneensa kyltti-idean syyspimeillä ennen pariskunnan häitä.

– Ei ollut lunta maassa, ja märkä tie oikein imaisi kaiken valon. Mietin, pitäisikö pimeän syksyn piristykseksi keksiä jotakin, ja satuin ajamaan jonkun mainoskyltin ohi, ja siitä se idea lähti, Arto kertaa.

Sen jälkeen hän on vuosittain vuokrannut mainospaikan yhdeksi päiväksi samalta paikalta. Kyltti on tien varressa vain 1,5–2 tuntia – sen ajan, kun Katja ajaa paikan ohi.

– Se on kiva, että siitä on tullut perinne ja meidän oma kiva juttumme. Ja perinne myös siinä, etten huomaa kylttiä, Katja nauraa.

Katja ja Arto ovat mielissään siitä, millaisen vastaanoton kyltti sai Facebookissa.

– Toivottavasti tällainen inspiroi muitakin, Katja sanoo.

– Varmaan moni nainen toivoisi omalta mieheltään enemmän huomiota. En minäkään täydellinen ole, mutta eipä ole niin tylsää, kun yrittää uusia juttuja, Arto pohtii.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?