Salla, 19, rakastui isosiskonsa ex-mieheen – ystävien reaktio oli raju - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Salla, 19, rakastui isosiskonsa ex-mieheen – ystävien reaktio oli raju

Kun suhde paljastui, lähipiiri ei hyväksynyt sitä. Seuraavina vuosina monet kuitenkin huomasivat, että rakkaus oli todellista.

17.1. 10:36

Kun Sallan ja hänen miehensä rakkaustarina alkoi, Salla oli 19-vuotias. Mies oli Sallalle tuttu jo entuudestaan, sillä hän oli aiemmin seurustellut Sallan isosiskon kanssa. Isosiskolla ja miehellä oli myös yhteinen lapsi, jonka täti Salla oli. Pari kuitenkin erosi.

– Kun isosiskoni ja hänen miehensä erosivat, emme olleet miehen kanssa heti yhteydessä. Miehelle ero oli kuitenkin hirveän vaikea, sillä häntä oli myös petetty. Aluksi autoin miestä jaksamaan vain kaverillisesti, mutta vähitellen mukaan tuli myös romanttisia tunteita, Salla kertoo.

– Rakkaus syveni, kun huomasin olevani raskaana miehelle.

 Aika auttoi, ja siskosta tuli esikoiseni sylikummi.

Suhteen julki tuominen oli hankalaa. Lähipiirissä asiaa ei hyväksytty. Osa ystävistä katkaisi välit.

Nykyään pariskunnalla on neljä yhteistä lasta. He ovat olleet yhdessä yli 20 vuotta.

Muiden reaktiot satuttivat aluksi, mutta pari kertoo selviytyneensä yhteisen rakkauden ja toistensa tukemisen avulla. Ulkopuolisten mielipiteistä ei välitetty.

– Ajauduimme riitoihin varsinkin siskoni ja lähiperheemme kanssa. Moni yhteisistä ystävistämme piti minua kaiken pahan alkuna ja juurena. Lisäksi minua syyllistettiin siskoni ja mieheni erosta, vaikka minulla ei ollut mitään tekemistä eron kanssa. Moni sen aikaisista ystävistä katosi elämästämme pysyvästi, Salla sanoo.

Nykyään pariskunnalla on hyvin lämpimät välit koko perheen kanssa.

– Välit oli lopulta pakko korjata. Pidin yhteyttä siskooni kaikesta huolimatta, sillä hänellä ja miehelläni oli yhteinen lapsi. Aika auttoi, ja siskosta tuli esikoiseni sylikummi.

– Selviämme kaikesta yhdessä, sillä koettelemusten jälkeen kaikista kipeistä asioista on oppinut puhumaan niiden oikeilla nimillä. Rakkaus, tuki ja ymmärrys ovat suhteessa kaikki kaikessa. Muiden mielipiteistä ei pidä välittää, ainoastaan omansa voi pitää.

Lue lisää paheksuntaa herättäneistä rakkaustarinoista:

Oletko sinä kokenut rakkauden, jota on paheksuttu? Voit keskustella aiheesta oheisessa kommenttiosiossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?